Любопитно

Нещастна ще е любовта за тези двойки зодии тази година

Има голям шанс да останете с разбито сърце до края на годината, ако сте представител на една от тези двойки зодии. За съжаление тук с пълна сила ще важи максимата, че любовта боли, но не забравяйте да гледате ведро на живота с гордо вдигната глава. Най-доброто тепърва предстои!

Телец и Риби

Имате някои трудности, както всяка друга двойка на света. Но… никога не сте си представяли, че точно тези малки камъчета могат да се окажат пречка на пътя ви. И точно това може да се случи. Това, че единият от вас не отстъпва или не може да разбере другия, ще се окаже причината за вашата раздяла. Не приемайте това твърде лично, а просто разберете, че за следващата ви връзка са нужни компромиси. И ги направете.

Дева и Стрелец

Трети човек ще се появи във вашата връзка и един от двама ви ще изпита силни чувства и привличане, което тотално ще ви обърка. Не мислете, че трябва да се чувствате гузни, ако вие сте този, който ще се влюби. Животът си знае работата, съдбата също. Просто трябва да бъдете много внимателни с вашия партньор, в никакъв случай да не се стига до изневери! Бъдете умни и приключете връзката си, преди да пристъпите към другата.

Овен и Лъв

Рязка промянав характера на вашия партньор може да се окаже причината за вашата раздяла. По-интересно е всъщност от какво е продиктувана тази промяна? Трети човек е малко вероятно, по-скоро партньорът ви е усетил, че привързаността му към вас е по-скоро навик, а не истинска обич. Когато човек осъзнае такова нещо, рязко се отдръпва и става неузнаваем.

Рак и Водолей

Един простичък скандал, който на пръв поглед прилича на всички други, ще се превърне в голямата причина за вашата раздяла. В този скандал ще излязат наяве истини, които ще са причината за вашата раздяла. В миналото е имало изневяра… и никоя лъжа не може да остане скрита прекалено дълго време.

Тези три зодии ще открият любовта до края на 2019-а!

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button