You are currently viewing „Познавате го добре“: Ясен е кандидатът за президент на ГЕРБ

„Познавате го добре“: Ясен е кандидатът за президент на ГЕРБ

Кандидатът за президент, който ще издигне ГЕРБ, вече е ясен. Това съобщи председателят на партията Бойко Борисов в Провадия. А самия кандидат описа с думите „познавате го добре“.

 

„Ясен ни е кандидатът за президент. Познавате го“, каза Борисов, който отново не съобщи името на кандидата. 

 

Борисов отново разкритикува служебния кабинет.

 

 

„Понеже се намираме в този край, в който е тръгнала цивилизацията, той ще бъде беден и недостъпен. Асен Василев взе брутално парите на пенсионерите и актуализираха нашия бюджет за няколко месеца – за да ги излъжат. Единственият господар и диктатор се казва Румен Радев“, каза Борисов. 

 

И коментира информацията, че Петков и Василев опитали да купят цяла партия. 

 

„Ние златни кюлчета нямаме, но ни ги нарисуваха. Сега се видя кой е със златните торбички и ще прави корупция. Сега носят пари по централите, да купуват партии. И Балтов, дето го спрягаха за президент, побързаха да го изгонят. Още не си беше приключил операциите“, каза Борисов.

 

„От януари до юни – рекорден срив на инвестициите в страната. Откакто е диктатурата на Радев всичко е на минус в инвестициите. Нека им е висок рейтингът, ще видим новото правителство какво ще направи и откъде ще вземат пари да довършат „Хемус“. Оттам следват военни, полицаи, учители, здравеопазване“, каза Борисов.

 

Борисов коментира и данните от последните социологически проучвания, според които ГЕРБ-СДС е първа политическа сила. 

 

„Временно водим в предварителния вот. Защо е временно? Защото се направиха на ударени и не искаха да броят квитанциите. А сега носят флашки, които се оказват издайнически. Издават как се купуват гласове. Именно учредителят на новите партии Василев взе парите за магистрала „Хемус”, за да излъжат пенсионерите и да гласуват за тях. В същото време освен прикриването на убийство, говорим и за документирани измами. Едва дочакаха да свърши парламентът, за да кажат, че шефът на НАП си е прехвърлил фирмата с 1 млн. задължения. И още по-нагло, през това време той праща да дирят човек, който го няма”, каза Борисов.

 

Експремиерът бе категоричен, че манипулации на изборите ще има. 

 

„Да видим новото правителство какъв бюджет ще направи и откъде ще вземе 4 млрд. за пенсии. Цените растат главоломно“.

 

Борисов попита къде е планът за възстановяване.

 

„Другите държави ползват месеци наред милиарди евро, за да се възстановят, ние нямаме план. Те се занимават с махането на охраната на Гешев. Взеха Бюрото, за да го дадат на Янаки Стоилов“, каза още той.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК