BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Предстои да бъдат разсекретени имената на политици и милиардери, посещавали педофилския остров на Джефри Епстийн

Предстои да бъде разсекретен списък от около 200 имена на хора, които са посещавали острова на Джефри Епстийн. Счита се, че на острова са били трафикирани непълнолетни момичета за „удоволствието“ на гостите и посетителите са били политици на особено високо ниво и милиардери от цял свят. 

Списъкът вероятно ще включва и бивш американски президент – Бил Клинтън, който е бил близък с Епстийн и е летял на неговия личен самолет много пъти. Клинтън отрече да е посещавал острова на Епстийн, но жената, подала първоначалния сигнал за секс скандала твърди, че го в виждала на острова. 

Освен гости на Епстийн се счита, че в списъка може да бъдат и имената на жертвите му, които той е карал с личния си самолет на острова. 

Скандалът около Джефри Епстийн се разрази около 2019, когато милиардерът финансист бе арестуван за трафикиране на непълнолетни момичета. Епстийн впоследствие се самоуби в своята килия в затвора няколко седмици след ареста. Това сложи край на разследването и остана мистерия дали световния елит е посещавал неговия остров – рай за педофили. 

Епстийн е имал богатство на стойност половин милиард долара, което му е позволило да закупи въпросният остров. Той е бил в Карибите, а на него е имало имение, както и храм. Епстийн е канил милиардери и богаташи редовно, но за предполагаемият трафик на непълнолетни момичета към него стана ясно едва през 2019 година. 

Неговият партньор, Гислейн Максуел, е помагала на финансиста и все още е в затвора. Именно към нея е насочено и дело за разкриване на жертвите на Епстийн. 

Други гости на острова, за които вече се знае, са Бил Гейтс, бивш премиер на Норвегия, бившият премиер на Израел и бившият шеф на банката „Барклийс“ Джес Стали. Също така на острова са били и съветници на Барак Обама, както и директорът на ЦРУ Уилиям Бърнс. Всички те отричат да са знаели за трафика на непълнолетни момичета. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Цунамита ядрят Япония след тежко земетресение 7,6 по скалата на Рихтер (ВИДЕО)

Подобни статии

Back to top button