Последни новинихороскоп

Приключенията дебнат една от зодиите днес

Хороскоп за 13 юли 2019 г. 

Овен

Тази събота се погрижете да имате солидна компания за приключенията, които сте намислили. С повече луди глави винаги е по-весело. Трудно някой може да ви разколебае да направите това, което сте си наумили – ще слушате само себе си, дори това да не се харесва на близките ви хора. Рутината и спокойствието ще бъдат последното, което ще търсите в днешния ден, просто защото ще има толкова интересни неща, които може да правите.

Телец

Тази събота не бъдете прекалено смели в начинанията ви. Рискувате да започнете нещо, което да се проточи прекалено дълго и да засегне други ваши планове. Днешният ден може да се окаже по-предизвикателен за вас. Възможно е да сте по-изнервени, особено ако има нещо, което не можете да контролирате – това ще ви изкарва от равновесие. Успокойте се и оставете нещата така, както са – с много умуване няма да решите проблема.

Близнаци

Сега е моментът да се огледате за нови начинания. Ако съкращаването на лятната почивка не ви плаши – запретвайте ръкави. Днес хората около вас може да ви оказват известна съпротива, но нека това не ви притеснява – скоро всичко ще бъде наред и нещата ще се случват по-лесно. Ако не сте спазили някаква уговорка, може да си имате проблем – вземете си поука и не предавайте повече чуждото доверие.

Рак

Тази събота не пестете комплиментите и милите думи за любимия ви човек. Сега е период, в който всяка романтика може да прерасне в нещо много по-голямо. Ако днес сте изправени пред дилема, доверявайте се повече на интуицията си и гледайте в коя посока ви тласкат обстоятелствата, вместо да умувате прекалено дълго или пък да следвате планове, които сте си начертали преди месеци и вече не са актуални. Колкото по-адаптивни сте към обстоятелствата, толкова по-лесно ще намерите верния път.

Лъв

Може да сте по-унили, особено ако нещо, което искате, не се осъществява. Не бягайте от чувствата си, а ги изживейте – така има шанс да се освободите от тях по-скоро. Трудно ще успеете да се преструвате за каквото и да било в днешния ден, така че по-добре не опитвайте и бъдете честни най-вече със себе си.

Дева

Тази събота ще имате цялата свобода, за която сте мечтали. Внимавайте как да я ползвате, така че да не ограничите нечия друга. Колкото по-широкоскроени сте, толкова по-добре ще се разбирате с околните. Не ограничавайте сами себе си, като си налагате излишни правила и норми, а се насладете на деня такъв, какъвто е. С прекаленото си морализаторстване може да станете досадни.

Везни

Тази събота посетете ново за вас място. Това може да е и близка дестинация, стига да е нещо различно и да ви даде усещане за разнообразие. Едва ли ще ви се иска да работите или да стоите на едно място – ще търсите интересни преживявания и ще имате желание да общувате. Ако през изминалите дни сте получили някаква информация във връзка с кариерата ви, обмислете я добре – това може би е шансът ви за нещо ново и вълнуващо.

Скорпион

Днес не бъдете прекалено придирчиви. Имате шанс да срещнете любовта, ако сте достатъчно предразположени към нея и сте готови за приключенията, коиъо тя може да ви предложи. Ще имате шанс да намерите изход от заплетена ситуация или да решите проблем, който ви се е струвал нерешим. За да се възползвате максимално от позитивните звездни влияния, опитайте се да гледате малко по-леко на всичко случващото се, да не задълбавате в драми и да не се връщате назад – към минали болки и обиди.

Стрелец

През този ден ще е добре да се вслушате в нечий съвет. Колкото и да ви е неприятно ще трябва да признаете нечия правота (негласно). Никой няма да разбере. Днешният ден като цяло ще бъде доста приятен и успешен, но ще трябва да се съобразите с някои ограничения – ваши или на друг човек. Ако не сте прекалено напористи, всичко ще бъде наред. Погрижете се за здравето си – има риск да прекалите с нещо и сами да си докарате проблеми.

Козирог

Тази събота помислете за диетата си. Лятото вече започна. Повече зеленчуци и плодове ще ви се отразят добре. Днес може най-неочаквано всичко да си дойде на мястото, така че имайте вяра в съдбата и не се опитвайте да контролирате хората и обстоятелствата. Почивайте си повече – по всяка вероятност няма да имате много енергия в днешния ден.

Водолей

Тази събота не отказвайте покана за пътуване. Може да ви мързи, но рискувате да пропуснете прекрасна възможност за забавления и запознанства. Очаква ви един много интересен ден, в който желанието ви да правите това, което искате, ще се сблъска с нечии чужди разбирания или правила. Трудно е да се каже кой ще надделее, може би истината ще бъде някъде по средата. Ако се чувствате вдъхновени от нещо ново и работите, за да се осъществи, ще оползотворите най-добре деня.

Риби

Тази събота е добър ден за дейности, свързани с подреждане, както в преносен, така и в буквален смисъл. Избягайте от жегата в изкуството. Ако днес искате нещо, може да го получите, но ще трябва да бъдете по-дейни и да поемете съдбата си в свои ръце. Денят е много подходящ да се отдадете на някакво хоби или творческо занимание, в което да вложите енергията си.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

12 супер известни, влиятелни и талантливи Овни

Подобни статии

Back to top button