Раците и още две зодии да се готвят за ПРЕДАТЕЛСТВО през април

Раците и още две зодии да се готвят за ПРЕДАТЕЛСТВО през април

За забит нож в гърба никога няма подходящ момент. Уви, някои от зодиите ще трябва да преживеят такова предателство още този месец!

 

Рак
Раците сякаш ще бъдат „обстрелвани” с ками през целия април. От една страна, обвързаните представители на зодията ще имат сериозни сътресения в любовта заради прекалено драматичната си и ревнива личност. Голяма вероятност има и да получат „нож в гърба“ от човека, на когото имат най-голямо доверие – близък приятел или член на семейството. Това ще разтърси изцяло духовния им такъв.

 

Овен
За съжаление, няма да успеете да стоите далеч от конфликтите, които се разгарят в семейството или на работното ви място. Устата ви ще изпреварва мисълта не веднъж и два пъти и точно тогава ще разберете, че сте в „трън в очите” на доста хора. Не е изключено да бъдете уволнени.

 

Лъв
Като знак, който цени гордостта си преди всичко, за Лъва няма нищо по-лошо от това да хване партньора си в любовна афера с друг. Уви, заплахата за това е повече от реална. Постарайте се да бъдете възможно най-честни с всички в живота си и помолете близките си за същото.

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО