Рибите да поемат риск, Телците да чуят близките си

Рибите да поемат риск, Телците да чуят близките си

Хороскоп за 5 юли 2020 г.

 

Овен
Днес бъдете по-адаптивни – и към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Само така ще ви чуят. Може партньорът/партньорката да ви провокира с поведението си или да се наложи да се откажете от нещо. Ако започнете да се ядосвате и да изисквате нещата да се случват както вие сте си решили, ще си докарате още по-голямо напрежение.

 

Телец
Днес обърнете по-голямо внимание на семейството си и чуйте какво вълнува близките ви хора. Ако някой ви е ядосал в работата през изминалите дни, не си го изкарвайте на тях. Чувството ви за справедливост е особено силно и може да реагирате бурно, ако някой пристъпи границите ви.

 

Близнаци
Днес ще се радвате на засилена социална активност и може да използвате прилива на енергия, за да изпълните задачите си. Намерете начин да разпуснете, ако сте имали натоварена седмица – посветете се на спорт, отидете на масаж или сауна.

 

Рак
Днес не се доверявайте прекалено на хората, с които се запознавате – не е сигурно, че всеки, който ви привлича неудържимо, ви желае доброто. Не се поддавайте на нечий чар, без да сте сигурни с кого си имате работа.

 

Лъв
Днес ще имате достатъчно енергия да се заемете с нови задачи или с хора, които сте пренебрегвали през изминалите дни. Лесно ще постигате целите си. Внимавайте обаче във взаимоотношенията си, защото сте склонни да действате първосигнално и да не се съобразявате особено с чуждото мнение.

 

Дева
Ако днес се безпокоите за нещо, говорете с приятел или най-добре с човека, който е предизвикал притесненията ви. Разговорът може да ви даде яснота и да ви покаже дали сте на прав път. Не слагайте бариери между себе си и другия човек, а му позволете да разбере как се чувствате.

 

Везни
Днес общуването с близки хора и роднини ще ви доставя удоволствие, а е възможно и да научите добри новини, свързани с член на семейството. Ако имате желание да се сдобиете с нещо ново, за да си осигурите малко повече комфорт у дома, удовлетворете го – ще направите добра покупка.

 

Скорпион
Днес поведението на половинката ви или на друг близък човек лесно ще изостри чувствителността ви, ще се усещате по-раними. Ето защо, ако хората до вас не ви утешават, опитайте се да го направите сами – например, като се отдадете на приятно занимание.

 

Стрелец
Егоцентризмът и склонността да доминирате са присъщи за вас, но днес се старайте да не налагате желанията си на другите хора. Обърнете внимание на здравето си – ако не се чувствате добре или емоционално сте изтощени, не се насилвайте да живеете на пълни обороти, тъй като резултатите няма да ви харесат.

 

Козирог
Днес бъдете по-дейни, защото, каквото и да подхванете, ще ви спори и има голяма вероятност да постигнете подобрение в някаква област. В личния си живот ще сте по-емоционални и ще имате нужда близките ви да одобряват това, което правите.

 

Водолей
Ако днес трябва да водите разговор, вероятно няма да ви е лесно и ще трябва да проявите по-голямо търпение – и към себе си, и към събеседника си. Това обаче не означава да се отказвате. И ако у вас се породи чувство, че е дошъл моментът да признаете или да обсъдите нещо с близък човек, направете го.

 

Риби
Днешният ден е особено благоприятен за планиране на нови проекти и инициативи, които да реализирате през следващата седмица – ако сте замислили такива, бъдете по-смели, но поемайте премерени рискове. Оглеждайте се и за нови възможности.

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО