You are currently viewing Рибите може да изпуснат много в любовта, ако не внимават през 2020-а

Рибите може да изпуснат много в любовта, ако не внимават през 2020-а

Хороскоп за любовта и семейството за Риби през 2020 година

 

Ако Рибите, в годината на Плъха, както и преди продължават да изобразяват щастливи и безгрижни личности, тогава те така и ще прекарат всичките дванадесет месеца в призрачно състояние. Ще изпуснете много чудесни и умни партньори, които всячески ще ви оказват знаци на внимание.

 

Тези, които са затънали до ушите в негативни емоции, ще трябва да се избавят от комплексите си за непълноценност. Постарайте се през 2020 година да се отървете от всичко, което ви пречи да създадете хармоничен, личен живот. И не завиждайте на приятелите, които живеят семейно поне от десетина година.

 

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година съветва Рибите да гледат на всички посоки, за да не пропуснат своето щастие. Човека, с когото може да ви събере съдбата, е някъде близо до вас. А и на вас вече ви е омръзнала самотата, затова се настройте за искрени отношения. И не пилейте чувствата си за тези, с които „не гледате в една посока“.

 

В годината на Плъха може да завържете не само красив роман, но и да създадете здраво семейство. При желание, Рибите са способни на благородни постъпки. Добре е да имате стимул. Тогава през есента ще направите предложение за брак на избраника/цата си.

 

При семейните Риби , в годината на Плъха, много дела ще тръгнат с „главата надолу“, затова ще е добре да бъдете наблюдателни и внимателни. Не взимайте решения без мъдрите съвети на възрастните членове на семейството, бъдете сдържани в емоциите и действията си.

 

Много, през 2020 година, ще бъдат истински заети с работа или личен бизнес, но не трябва да забравят за личния живот. Ако приложите към всичко романтика, нежни признания, подаръци и разходки под Луната, то ще получите прилична доза чувства и страсти.

 

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година препоръчва на влюбените Риби да обръщат по-малко внимание на слуховете, които се разпространяват зад гърба им. Някой им завижда от цялата си душа, затова говори всякакви глупости за избраника/цата ви. Вие сте разумни личности, вярвайте в себе си и слушайте сърцето си.

 

Удачно ще ви се получат пътешествията в началото на лятото, ако ги организирате през април. За съжаление планирането не ви е силна страна, но го заимствайте от някой от близките си. Знанията и опитът ще ви помогнат да запазите това, към което така усърдно сте се стремили. А, ако през 2020 година внезапно ви връхлетят битови проблеми, смело влагайте пари в ремонт, строеж или покупка на мебели.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Източник: astrobg.eu