Любопитно

Ритуалът с метла за привличане на пари, който действа от векове

Преди няколко десетилетия метла можеше да се види във всяка една къща. С това пособие домакините поддържаха чистотата в дома си. Днес метлата бива заменена от далеч по-функционалната и лесна за ползване прахосмукачка, пише Actualno.com. Ако обаче никога не сте спирали да вярвате в поверия, обичаи и ритуали, то задължително трябва да имате една метла под ръка. Какъв е ритуалът с метла

 

Ритуалът не е никак сложен. Дори бихме казали, че е елементарен. След като го изпълните, веднага ще усетите дома си много по-хармоничен, светъл, топъл и уютен. Ще бъдете заредени с положителна енергия. Когато луната е намаляваща, вземете метлата и съберете всичкия боклук от дома си.

 

Сметете го точно до прага, а след това го напълнете в торби за смет. Прекрачете с тях прага и си мислете, че доброто при доброто отива и боклукът при боклука отива. Изхвърлете торбите и се върнете у дома, без да се обръщате назад.

 

Много е важно обаче, когато купувате метла от пазара, никога да не се пазарите за нейната цена. Платете толкова, колкото търговецът ви казва. Прибирайки се у дома, поставете пособието за чистене с дръжката надолу и на пълнолуние му вържете зелена панделка. Дръжте я в ъгъла до водната врата.

 

Ако идват гости във вашия дом, не им давайте да чистят с метлата. Това означава, че ще изметат парите и просперитета от живота ви. С този ритуал с метла човек не просто ще поддържа дома си чист и уютен, но и ще отвори мислите си за хубави неща и финансово благополучие!

 

Източник: Actualno.com

 

Овни – някой ще ви изпревари, разногласия очакват Козирозите

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button