Любопитнохороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Двойна отговорност за едни, големи печалби за други

Хороскоп за 12-18 февруари 2024г.

Овен: Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В бизнеса Ви може да има промени. Ако сте сами – едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. н. Имате много поводи за вълнения. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Телец: Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в февруари, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Има риск от главоболие. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Близнаци: Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Рак: Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Лъв: Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Не прекалявайте с храната. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Активно се заемате с реализирането на свой план. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Дева: Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Една изненада може да Ви шокира.

Везни: Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Възможно е да се почувствате самотни. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Скорпион: Идва вашето време. В работата си трябва да покажете професионализъм. Има риск от главоболие. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. За всяко нещо си има подходящ момент.

Стрелец: Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Козирог: Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Водолей: Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Не губете чувство за реалност.

Риби: Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Аргументирайте се добре.

Подобни статии

Back to top button