BulletinЛюбопитноНа Фокусхороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Хаос и загуба на контрол – краят на ноември ще е повратна точка в живота ви

Седмичен хороскоп за 20-26 ноември 2023 г.

 

Овен
През тази седмица действията ви ще се ръководят от желанието да въздадете справедливост, което до голяма степен ще предопределя случващото се както в личните, така и в служебните ви взаимоотношения. Трудно ще приемете някой да ви казва какво да правите и ще се възпротивявате на всеки опит за намеса или за контрол от страна на друг човек.

 

Ако имате авторитарен началник, бъдете внимателни – вероятността да си сблъскате рогата е голяма. Има изгледи да постигнете разбирателство, но за целта ще трябва да намерите точния баланс – хем да сте прями и да преследвате целите си, хем да сте готови да влезете в диалог и да правите разумни компромиси.

 

Това важи и за любовния ви живот – ако се запънете на своето или не зачитате желанията на човека до себе си, нищо чудно да си създадете проблеми, които този път няма да се разрешат от само себе си. Седмицата ще е много благоприятна за вас в професионално отношение – възможно е да ви бъде отправено примамливо предложение, което да ви осигури кариерно развитие или по-добро заплащане.

Гроздето – един от най-полезните плодове на света

Телец
През тази седмица по-добре не очаквайте нещата да се развиват спокойно и непринудено, защото ще се разочаровате. Ще влезете в синхрон със звездните влияния, ако се настроите позитивно към случващото се, независимо дали вие сте инициаторите или събитията ви поднасят изненади. На работното ви място ще назряват или ще се извършват промени, които няма как да избегнете.

 

Имате избор обаче – или да се съпротивлявате, или да ги приемете като възможност да направите някакви подобрения: в организацията на работата, във взаимоотношенията си с колеги, дори в самите себе си. Ще бъде във ваша полза, ако изразявате позицията си – не направите ли така, че гласът ви да се чуе, трябва да се сърдите само на себе си.

 

В същото време има известен риск някои от вас да решите, че единствено вие сте прави – да изпадате в тази крайност не би било от полза за вас, защото така няма да стигнете до решенията, които търсите, за да подобрите ситуацията. Ще се отнасяте много сериозно към поетите ангажименти и нищо чудно точно това да ви донесе допълнителни приходи или някаква друга облага.

 

Близнаци
През тази седмица вниманието ви ще бъде заето с ангажимент, който сте поели към някого в личен или в служебен план: сега ще трябва да го осмислите, да потвърдите отново, че ще го изпълните или да се откажете от него. Ще водите разговори или преговори, но вие сте особено добри в това, така че едва ли има защо да се притеснявате – особено ако сте изпълнявали своята част от договорката или проявявате готовност да го правите в бъдеще.

 

Трудностите или евентуалното забавяне не бива да ви спират: бъдете търпеливи и последователни както в действията си, така и в отстояване на вижданията си. Каквото и да се случва, най-важното ще е да си дадете сметка какво точно искате и да излезете с ясна позиция – започнете ли да се колебаете, да се лутате и да увъртате, мнението ви няма да се приеме насериозно и сами ще си създадете проблеми.

 

Не давайте обещания, които няма да спазите – така ще разочаровате близките си или ще си създадете лоша репутация в професионалната област. Дори в началото на седмицата в главата ви да се въртят мисли, че сте изправени пред някакво непреодолимо препятствие, има голям шанс към края й да намерите творческо решение.

 

Рак
Възможно е през тази седмица в личните си взаимоотношения да бъдете изправени пред предизвикателства – любимият човек да ви разочарова по някакъв начин или шефът ви да не е толкова благосклонен към вас, колкото очаквате. Посланието на звездите е ясно – това е урок за вас. Ако не получавате нужното внимание или одобрение, може би вие самите не обичате и не цените себе си достатъчно.

 

Ако не сте убедени в лоялността на партньора/партньорката си, животът ще ви даде доказателства; възможно е и поведението на половинката ви да извика ревност у вас. При всички случаи може да откриете някои истини за себе си и за отношението на другите към вас. Добрата новина е, че, въпреки предизвикателствата, през следващите дни ще се радвате на подкрепа – може например член на семейството да ви подаде ръка.

 

Така че бъдете търпеливи и се опитайте да гледате на проблемите не като на непреодолими прегради, а по-скоро като на препятствия, които непременно ще прескочите. Ако искате да проведете по-важен разговор, направете го в четвъртък, тъй като тогава късметът ще е с вас и ще постигнете напредък дори и в сложни ситуации.

 

Лъв
Тази седмица ще е доста благоприятна за вас в професионално отношение, особено ако имате собствен бизнес или работите за себе си. Комуникацията с колеги и партньори ще е конструктивна и ще дава резултати. Мислете прагматично и стратегически – звездните влияния ще ви помогнат да реализирате плановете си.

 

Отнасяйте се сериозно към поетите ангажименти – сега не е моментът да се проявявате като лекомислени и да подлагате на риск връзки и контакти, които са се доказали във времето. Въпреки благоприятните влияния не са изключени и някои проблеми, които биха могли да произтекат от желанието на човек в обкръжението ви да пробва да ви влияе, дори и да ви контролира – например ревнив интимен партньор или колега с големи амбиции.

 

Ако това се случи, постарайте се да отклоните тези опити деликатно, но твърдо. За съжаление някои от вас също може да се изкушите да се държите властно или да искате да доминирате – в такъв случай не се учудвайте, ако срещнете по-сериозна съпротива или някой просто избягва да общува с вас.

През есента тези 3 зодии ще имат повече пари, отколкото могат да похарчат

Дева
В началото на тази седмица има вероятност да сте по-емоционални в личния си живот, а, що се отнася до работата и деловите взаимоотношения – да проявявате голяма субективност и да гледате на хората и на събитията единствено през собствената си призма. Хубаво е, че имате мнение, но не го натрапвайте на околните, защото ще станете досадни с критикарството си.

 

Някои от вас ще понасяте да се отнасят с вас несправедливо и после ще го преживявате или ще се оплаквате на близки и приятели. Това обаче няма да ви помогне особено – по-добре се опитайте да реагирате на момента и, когато е необходимо, да очертаете граници между себе си и другите. Вторник е много благоприятен ден за вас, що се отнася до работата – ще бъдете много дейни и може да отметнете доста задачи.

 

Ще бъде във ваша полза да сте малко по-смели и да подемате инициативата, а не да чакате нещата да се случват от само себе си. В сряда отделете по-дълго време за почивка – оставете за кратко близките си да се оправят сами и се погрижете за себе си.

 

Везни
Предстои ви една ключова седмица, защото събитията и размислите, които случващото се предизвиква у вас, ще имат значение по коя посока ще поемете оттук нататък в личен или в професионален план. При някои промените ще бъдат видими и ще откриват възможност за развитие и усъвършенстване, но при други ще са скрити и ще диктуват поведението ви или нагласата ви към определена ситуация.

 

Не позволявайте на собствените си страхове или на някаква външна съпротива да ви спират – точно сега късметът ще е изцяло на ваша страна. През следващите дни обстоятелствата ще ви подтикнат да говорите това, което мислите, както и да показвате по-голяма смелост, когато предявявате искания към околните – както спрямо партньори и близки, така и към колеги и работодатели.

 

Периодът е много подходящ да изложите мнението си по някакъв въпрос, да подпишете договор и да направите промяна, която досега не сте успели да извършите. Четвъртък е особено благоприятен ден за вас – може спокойно да действате по-смело във всичко, което правите, и да не се притеснявате да отстоявате това, в което вярвате.

 

Скорпион
През тази седмица звездите ще ви дадат чудесна възможност да прозрете истината за някаква ситуация, да осмислите прозрението си и да предприемете някакво действие. За да се възползвате в тази ситуация обаче, трябва наистина да приемате всичко случващо се именно като възможност, а не да се плашите от разкритията и да си мислите, че все едно нищо не се е случило.

 

Вероятно е някои от вас да осъзнаете, че повече не бихте могли да възпирате промени, които отдавна назряват – искате или не, ще трябва да ги извършите. Имайте предвид: ако изпитвате негативни емоции и заявите, че искате да се освободите от тях, сякаш ще отхвърлите от гърба си тежък товар, ще ви олекне.

 

Що се отнася до любовта, там всичко ще зависи от това дали сте преценявали обективно човека до себе си и връзката си – ако сте имали прекалено големи очаквания или някой не е бил доволен от нещо, сега вече ще трябва да се съобразявате с реалността.

 

Стрелец
През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде заето с нещо, което от доста време стои на дневен ред и по някакъв начин възприемате като препятствие. Възможно е да е въпрос, появил се при общуването с определен човек, да е възникнала пред кариерата ви пречка или е някакъв страх, който непрекъснато ви възпира.

 

Какъвто и да е вашият проблем, точно сега събитията ще ви подтикнат да го забележите и да го разрешите. Това обаче не трябва да ви плаши – каквото и да се случва, не бива да се отчайвате, а да се съсредоточите върху проблема, да го анализирате, да помислите с какво сте допринесли за възникването му и, съответно – да намерите решение, което до този момент ви е убягвало.

 

Вие сте от хората, които обикновено гледате позитивно на живота и виждате в препятствията възможности – ако и този път го направите, ще си помогнете сами и е много вероятно да излезете победители от ситуацията. Може би ще трябва най-накрая да приемете нещо, на което досега сте се съпротивлявали, или да проявите инициатива и да промените дадена ситуация. Сигурно е обаче, че с негодувание и оплаквания едва ли ще постигнете нещо.

Тези 3 женски зодии могат да подлудят всеки мъж

Козирог
През тази седмица наяве ще излезе някаква несправедливост, проявила се във взаимоотношенията ви с друг човек – най-вероятно с партньор/партньорка, но е възможно да става дума и за родител или работодател. Трудно е да се каже коя оценка е вярна – вашата или на другия човек, но при всички случаи проблемът ще излезе на повърхността и мислите ви ще бъдат заети с неговото разрешаване.

 

Ако човекът до вас ви каже, че го/я пренебрегвате заради работата си или нещо друго не е наред във връзката ви, обърнете внимание – сега е моментът да поговорите искрено и всеки да сподели как се чувства. Ако пренебрегнете чувствата на партньора/партньорката си – сякаш все едно нищо не е станало, рискувате тази тема пак да излезе на дневен ред – и това ще се случва отново и отново през следващите месеци докато проблемът не намери разрешение.

 

Притиснати от обстоятелствата, никак няма да е лесно да се разкриете, да говорите искрено и да позволите на другия човек да направи същото. Бъдете честни и със себе си, и с другите – не разчитайте на успех, в случай че предварително сте решили да играете някаква роля или да се криете зад маска.

 

Водолей
През тази седмица много от вас ще изявявате приключенския си дух. Съобразно личните ви интереси и наклонности, това може да означава много неща – например да пътувате, да пожелаете да учите нещо ново или да посетите курс по самоусъвършенстване. В по-практичен, делничен план ще изпитвате нетърпимост към застоя, ще се стремите към подобрения и ще търсите изход от ситуации, които по някакъв начин ви ограничават.

 

Най-хубавото е, че звездните влияния ще ви подтикват да бъдете себе си и да превъзмогнете някои страхове и зависимости, които до този момент са ви тормозили. Що се отнася до взаимоотношенията ви с околните, ще проявявате много по-силна склонност, отколкото преди, да споделяте това, което мислите, да отстоявате вижданията си. Тези действия биха могли да ви вкарат в конфликт, но може и да ви донесат облекчение и усещане за свобода. Интуицията ви ще бъде силна и ще ви подсказва накъде е добре да вървите.

 

Може някакво решение да не ви се струва съвсем разумно, но, ако сте в мир със себе си и усещате, че постъпвате правилно, по всяка вероятност сте на верния път. Към края на седмицата ще научите добри новини или ще имате приятно преживяване, свързано с общуване – ще се чувствате в свои води.

 

Риби
През тази седмица събитията ще ви подтикнат да гледате реалистично на любовната си връзка или на взаимоотношенията си с друг човек. Любов, желание, страст – това са чудесни неща, но сега ще си припомните, че една връзка също означава взаимни отговорности и изпълнение на ангажиментите към другия.

 

Ако някой – вие или човекът до вас, не държите на ангажиментите и не се грижите за връзката си, нищо чудно това да предизвика ответна реакция. Ако имате воля за разбирателство, съществува голяма вероятност да успеете да го постигнете към средата на седмицата. Но за целта не трябва да се страхувате да участвате пълноценно в разговори и да бъдете искрени.

 

Що се отнася до работата ви, възможно е през следващите дни да получите интересно предложение, неочаквано да научите вести или да вземете решение, което да има отношение към професионалното ви развитие. Мислете рационално и стратегически и гледайте позитивно на промените – за разлика от предишни периоди през тази седмица това ще ви се удава доста по-лесно.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Закуските от детството: спомени за това, което похапвахме, когато бяхме деца

Подобни статии

Back to top button