Любопитнохороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Изненадите ви сварват неподготвени!

Седмичен хороскоп за периода 4-10 март 2024г. 

Овен
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Телец
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Здравето и тонусът Ви са отлични. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. н. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.

В неделя: 4 зодии ще успеят да спестят много пари!

Близнаци
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Вие сте в добро здраве. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Рак
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Бъдете коректни. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Лъв
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В края на седмицата се очертават парични приходи. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

5 знака от Китайския хороскоп ще изпитат много щастие в средата на зимата на 2024-а!

Дева
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Везни
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Скорпион
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Кои са най-сходните зодии по начин на мислене?

Стрелец
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на април. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Грижете се за здравето си. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Козирог
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Водолей
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Грижете се за здравето си. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Риби
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в март, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В здравословен план ще бъдете добре. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Аргументирайте се добре.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

Подобни статии

Back to top button