Любопитно

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Изпитания очакват едни, други ще са във вихъра на неочакван обрат

Седмичен хороскоп за 31 август – 6 септември 2020 г.

 

Овен
През тази седмица през някои от дните има известна вероятност да действате под афект – в тези случаи, след като сте обмислили добре всяка ситуация, в която попадате, не правете нищо, преди да сте броили до десет. Ако ще ви помогне, обсъдете положението с близки и приятели – така и ще си дадете сметка какво точно се случва, и няма да реагирате незабавно. Тези изпитания няма да преминат без малко усилие на волята.

 

Периодът е много подходящ да се освободите от нещо ненужно, включително да се откажете от вреден навик – в случай че предприемете действия по тази посока и проявявате воля, има вероятност промяната да бъде трайна и да се отрази много благоприятно на тялото ви. През тази седмица ще си направите услуга, като си почивате повече, спортувате и се разхождате сред природата.

 

В работата не се натоварвайте излишно – дори да го правите, действията ви няма да доведат по-бързо до добри резултати. В любовен план ви очакват приятни изненади, а необвързаните може да срещнете интересен човек, който в бъдеще да играе важна роля за вас. Хубаво ще е необвързаните да сте по-отворени тази седмица и да не се страхувате да поемате рискове, търсейки нови запознанства.

 

 

Телец
Вие сте от хората, които по всяка вероятност ще се справяте добре с предизвикателствата през тази седмица, тъй като основното изискване през периода ще е да се действа търпеливо и предпазливо, а сред всички зодиакални знаци вие сте известни с тези свои способности. Ето защо препоръката към вас е да следвате уверено посоката, която сте поели, и, преди да предприемете нещо, да изчаквате.

 

Имайте предвид обаче, че през следващата седмица съдбата може и да ви изненада с някакъв обрат – в този случай няма какво да направите, освен да приемете реалността и да се нагодите към нея. Няма никакъв смисъл да се съпротивлявате на неща, които не са във вашата власт. Ако някой или нещо си отиде от живота ви, бъдете сигурни, че ще е за хубаво – скоро ще се появи по-добро или по-подходящо за вас.

 

През тази седмица не е изключено да възникне известно напрежение в интимната ви връзка, като ябълка на раздора може да станат пари, деца или предишни семейни дрязги. В никакъв случай не взимайте крайни решения и не правете напук, а също бъдете крайно пестеливи в обвиненията и нападките. Ако сте необвързани и някой привлече интереса ви през тази седмица, не го изпускайте – възможно е да не става въпрос за случаен човек.

 

 

Близнаци
Тази седмица ще е потребно да мислите трезво, а не да подхождате към събитията емоционално. И ако нещо не ви се удава на момента, по-добре не правете нищо. Старайте се да не се въвличате в спорове, особено с любимия си човек – обвиненията само ще изострят отношенията ви и ще се настроите още повече един срещу друг. Макар да ви се струва, че вие сте прави, а партньорът/партньорката ви греши, сигурно другият човек има своите основания, така че пробвайте с добро.

 

Освен това е възможно вашата „истина“ за ситуацията да е доста изкривена или да преувеличавате, така че по-добре не вярвайте на всяка мисъл, която премине през ума ви, а се придържайте към фактите. Що се отнася до работата, търпението ви ще бъде подложено на изпитание през следващите дни.

 

Но ако успеете умело да поставите на дискусия спорните въпроси, накрая ще пожънете истинска победа, която ще ви удовлетворява много повече от онази, завоювана с натиск, обвинения и грубости. При много от вас на дневен ред ще излязат семейни неразбории или въпроси, свързани с дома.

 

 

Рак
През тази седмица предизвикателството пред вас ще е дали ще съумеете да направите разлика между реалността и картините, които рисува въображението ви. Има доста голяма вероятност нечие поведение да ви заблуди и да започнете да си мислите неща, които всъщност не отговарят на истината. Ще сте склонни да се притеснявате прекалено и да преувеличавате сериозността на проблемите.

 

Макар че сигурно няма да ви е лесно, наложете си да не се поддавате на неясни предчувствия и на необосновани съмнения, тъй като те може да ви тласнат в погрешна посока. Ако искате да знаете нещо, питайте. И, преди да си правите изводи, съберете нужната информация. В понеделник прекарайте по-дълго време със семейството си – така ще се заредите с положителни емоции. Към средата на седмицата е възможно да ви завладее мрачно настроение.

 

Ако това се случи, добре ще е да си почивате повече и да вършите само най-належащото. Не изяснявайте отношенията с партньора/партньорката си, защото разговорът лесно може да прерасне в спор и в крайна сметка да стигнете до задънена улица.

 

 

Лъв
През тази седмица е възможно тонусът ви е да понижен и да ви липсва желание за срещи и забавления. Не страдайте заради това – напълно нормално е. Използвайте периода, за да останете по-дълго време у дома и да се погрижите за неща, които обикновено отлагате. Не се насилвайте да живеете и да работите на пълни обороти, защото ще се преуморите. Най-добре отложете някои ангажименти за следващите седмици, особено ако не ви достигат сили или ентусиазъм.

 

Също е възможно през следващите дни – най-вече от вторник нататък – да сте по-емоционални от обикновено и да реагирате бурно на нечии действия. За да не си навлечете проблеми с близки, колеги или с любимия човек, проявявайте по-голямо търпение и си наложете да не искате нещата да се случват на момента. Започнете ли да настоявате прекалено, има риск да срещнете нечий отпор или просто желанието ви да не се осъществи. Прекалено високите очаквания може да доведат до разочарования през тези дни, така че не си навивайте нищо на пръста и вижте какво ще ви предложи животът.

 

 

Дева
Тази седмица ще е особено значима за представителите на вашия знак – на едни ще донесе промени, други ще осъзнаете нещо и ще стигнете до интересни разкрития, а трети ще обмислите важно решение. Нищо чудно дори да поставите ново начало в личния или в професионалния си живот. Ето защо е потребно, преди да предприемете каквото и да било, добре да помислите. Има риск да действате под влияние на моментно умопомрачение или на силни емоции, което няма да е добре за вас.

 

Така че, каквото и да се случва, първо охладете страстите, дайте си малко време за размисъл и тогава действайте. Тези от вас, които искате да поемете по нов път в определена житейска област, ще имате подкрепата на звездите, но не трябва да бързате, а да се съобразявате с обстоятелствата.

 

За вас седмицата може да бъде изпълнена с големи предизвикателства, що се отнася до емоциите, любовта и връзките – например човекът до вас да ви разочарова или да ви ядоса. Дори да имате усещането, че трябва начаса да направите нещо, овладейте този порив – размислете и има вероятност след няколко дни да погледнете на ситуацията по различен начин.

 

 

Везни
Твърде е възможно през тази седмица да приключите нещо старо – така ще успеете в бъдеще да се посветите на новото. Не е задължително обаче вие да сте инициаторите на тези процеси – може събитията да ви изненадат и пред вас да няма друг избор, освен да ги приемете. Така или иначе, през тези дни няма да упражнявате кой знае какъв контрол върху случващото се и ще трябва да се примирите. Освен това освобождаването ще бъде за хубаво и в името на по-добрите възможности, които ще се откриват пред вас през следващите седмици и месеци.

 

Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, вие сте известни със своята дипломатичност и с любезното си отношение към хората, но е възможно през тази седмица да покажете и друго свое лице – например да се проявите като язвителни, крайни, дори и агресивни.

 

Заради всичко това е вероятно да изпитате известен дискомфорт, но в крайна сметка не бъдете прекалено строги към себе си – всеки си има тъмна страна. Ако в миналото сте правили повече компромиси, сега нищо чудно да усетите, че ви е дошло до гушата и открито да споделите с околните какво мислите и чувствате.

 

 

Скорпион
През тази седмица реакциите ви ще бъдат толкова непредвидими, че нищо чудно да изненадате и самите себе си. Ако по принцип сте по-сдържани, може сега да го ударите на чувства; ако сте тихи и кротки – да реагирате бурно. Стаявани емоции ще избликнат и ще ви завладеят.

 

Каквото и да се случи, въздържайте се от крайни действия и решения, защото може после да съжалявате. Дори да си мислите, че постъпвате правилно и разумно, по всяка вероятност ще се заблуждавате, тъй че по-добре изчакайте и не предприемайте никакви рисковани действия. Отношенията със заобикалящите ви ще бъдат по-сложни през тази седмица, особено ако са намесени чувства.

 

Така че може би няма да е зле малко да се дистанцирате, да следвате своите лични интереси и да се отдадете на любимите си занимания. Така ще се открие възможност да се потопите в емоционалния си свят и да си изясните какво изпитвате, вместо да хабите енергия за разговори и за общуване.

 

 

Стрелец
Добре би било през тази седмица да си припомните, че преди нещата да се оправят, обикновено се объркват. Всъщност, пред вас навярно ще се открие нов път, с нови възможности, но е твърде вероятно те все още да остават скрити и да се разгърнат в течение на времето. Преди това обаче ви предстоят изпълнени с неясноти, колебания и вътрешно напрежение дни, които няма как да прескочите – ще трябва да преминете през тях.

 

Възможно е да ви обхванат съмнения, да се лутате и да се чувствате объркани – това е нормално. В практичен план през тази седмица може да постигнете прогрес в професионалната област, като за целта е потребно да сте възможно най-концентрирани, да си поставяте конкретни цели и задачи и да ги реализирате.

 

Възможно е тези от вас, които в миналото сте проявявали усърдие, сега да берете плодовете на труда си, и дори да получите повишение. Периодът е много подходящ за провеждане на презентации, на курсове, също за участие във всякакви събития, на които се събират много хора.

 

 

Козирог
През тази седмица вашата склонност да планирате и да организирате изпълнението на всекидневните си дейности може да ви бъде от полза, но е възможно и да е във ваша вреда. Ще трябва да преценявате кое зависи от вас и се поддава на планиране и какво не е във вашата власт.

 

През тази седмица е възможно по-лесно да ви изваждат от равновесие, а нищо чудно и наяве да излязат някои стари проблеми, които да нарушат душевния ви комфорт. Дори по принцип да успявате да се самоконтролирате, сега ще се владеете по-трудно, така че нищо чудно да изненадате с реакциите си и себе си, и други хора. Имайте предвид обаче, че ако тръгнете с лошо, нищо няма да постигнете – така че по-добре ще е да замълчите, да обмислите добре и тогава да споделите какво точно искате.

 

Седмицата ще е благоприятна за вас, що се отнася до служебните дела, финансите и бизнеса, но недейте да прекалявате и го давайте по-кротко. Ако ви налегнат притеснения относно личния ви живот, не ги предавайте на околните – има вероятност да се безпокоите напразно или просто да преувеличавате.

 

 

Водолей
Като цяло през тази седмица ще запазвате самообладание, дори да изпитате известен дискомфорт или да се наложи да се адаптирате към някаква промяна. За да се справяте по-добре с предизвикателствата и да сте в синхрон със звездните влияния, не игнорирайте практичната страна на живота – работата, парите, здравето. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите, а грандиозните цели и планове оставете за по-нататък.

 

Сферата, в която е нужно да сте най-внимателни, е тази на финансите – това се отнася и до личните, и до служебните. Въведете колкото е възможно по-добър ред – плащайте сметките си навреме, не взимайте заеми, ако успеете, върнете стари задължения. За някои от вас тази седмица ще е белязана от прощаването с нещо – ако стане така, не се връщайте назад, защото, макар да ви е мъчно, раздялата ще е за добро. Като цяло в личен план седемдневният период се очертава да е спокоен – точно от това имате нужда в момента.

 

 

Риби
Тази седмица може да е малко по-трудна за вас, защото наяве ще излязат някои слаби места – на характера ви, на връзката ви, дори и на плановете ви за бъдещето. Добре е да се погрижите да съхраните енергията си – има вероятност някои хора да пробват да навлязат в личното ви пространство, да се възползват от вас или да се опитат да ви натоварят със своите лични проблеми.

 

За да неутрализирате неблагоприятните влияния, не бързайте да се отзовавате на всеки, който търси от вас помощ, първо помислете дали човекът наистина заслужава да му я окажете. Казано накратко, има вероятност прекалената доброта и наивността да ви изиграят лоша шега през следващите дни. Навярно през седмицата ще сте разсеяни и може да пропуснете нещо. За обвързаните предстоят приятни моменти, а необвързаните не бива да се отчайвате – стига да не се затваряте в черупката си, всичко ще се нареди.

 

 

Източник: Edna.bg

 

Август си отива с уникален КЪСМЕТ за всяка зодия

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button