СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Конфликти и обрати

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Конфликти и обрати

Седмичен хороскоп за 26 октомври – 1 ноември 2020 г.

 

Овен
През тази седмица вероятността от конфликти е повишена. Така че, ако не искате да направите някоя беля, ще трябва да внимавате какво говорите и да не действате необмислено. Във ваша полза ще е да не влизате в спорове за дребни неща и да избягвате да се разправяте с непознати, които са ви подразнили.

 

В същото време обаче звездните влияния ще ви помогнат да преодолеете кризата във важни за вас взаимоотношения – с началник, партньор/партньорка или родител. За целта е нужно и двете страни да проявявате добра воля и да сте готови да изгладите противоречията в разговори. Петък е особено добър ден за водене на разговори и преговори – ще добиете яснота по въпроси, които преди са пораждали конфликти и неразбирателство.

 

Първите два дни от седмицата също ще са доста благоприятни – в понеделник ще сте особено творчески настроени и нищо чудно да получите възможност за изява, а във вторник ще мислите трезво и това ще ви помогне да се посветите успешно на изпълнението на по-практични задачи.

 

Телец
Очертава се тази седмица да е изпълнена с повече предизвикателства – ще е почти невъзможно през следващите дни да се преборите с тях тези от вас, които сте свикнали да си налагате самоконтрол и да криете истинските си чувства. Ако все пак опитате да останете уж кротки, а вътре във вас да бушува буря, тогава привидното ви спокойствие може да е за сметка на емоционалното ви здраве.

 

Ето защо по-добре ще е да останете верни на себе си и да се осмелите да изразите онова, което изпитвате. Добрата новина е, че точно през тази седмица има шанс да го направите по мек начин, така че да не навредите на хората около себе си и на личните или на служебните си взаимоотношения.

 

За да продължите напред без излишен товар обаче, следва да приемете, че нещата не биха могли да останат каквито са – трябва да направите някаква реформа, така че положението да стане изгодно и за вас, и за другите хора, замесени в ситуацията.

 

Близнаци
Тази седмица ще е много благоприятна за тези от вас, които искате да заздравите отношенията си с някого и да работите в името на хармонията – особено ако става дума за интимната ви връзка. Ключовата дума ще е „работа” – без да полагате усилия, нищо няма да се получи. Ако обаче сте готови да признаете че вие също носите отговорност за настоящото положение и обсъдите това с другия човек, има голям шанс да постигнете напредък.

 

Обвързаните представители на знака може да се опитате да избягате от проблемите във връзката си, като се затворите в себе си, но това няма да ви помогне в дългосрочен план, а нищо чудно и да си създадете по-големи главоболия. Единственото, което би могло да помогне в този случай, са искреното споделяне и общуването.

 

Ако сте вдъхновени да направите нещо, отделете време в края на седмицата, за да поработите за осъществяването на идеята си – моментът е много подходящ за подобни действия. Петък и събота са чудесни дни за забавления в приятна компания, така че си осигурете повече свободно време за това.

 

Рак
За вас тази седмица ще е изпълнена с големи предизвикателства, защото ще трябва да предизвикате някаква промяна, ако искате някаква ситуация в личния или в служебния ви живот да се развие в положителна посока. Промяната ще се случи по-лесно, ако вие направите нещо, за да я задействате, а не само да стоите и да чакате.

 

За много от вас предизвикателството ще бъде точно в това – да приемете, че трябва да изтърпите известен дискомфорт, със съзнанието, че това ще е в името на по-доброто бъдеще. Ако искате да започнете нещо ново в професионалната област, не отлагайте повече. Ако пък в момента се извършват промени, които не са ви приятни, не се обезкуражавайте – най-вероятно техният смисъл е да ви тласнат по нова посока.

 

За много от вас е доста присъщо да се носите по течението, но през следващите дни това ваше качество ще работи против вас – време е да вземете нещата в свои ръце, да добиете смелост и сами да извоювате онова, което ви е нужно.

 

Лъв
В началото на тази седмица ще сте заети основно със себе си и със собствените си дела и едва ли ще имате кой знае колко голямо желание да се занимавате с чуждите грижи и проблеми. Понеделник е подходящ ден да направите нещо за себе си – например да поспортувате или да се погрижите за външния си вид.

 

При общуването с другите обаче ще се водите предимно от собствените си желания и амбиции, което може и да не се хареса на някои хора – например, човекът до вас да иска да се съобразявате малко повече с него/нея, или колегите ви да се дразнят от вас. През седмицата ще сте доста концентрирани върху работата, но внимавайте, защото прекаленото натоварване или стресът на работното ви място може да повлияе негативно на тонуса ви.

 

Цялата седмица е много благоприятна за дейности, за които се изисква общуване и водене на преговори. През следващите дни ще имате успех, ако се съсредоточите върху собствените си цели и работите за тяхната реализация, вместо да водите битки с хора, които не са на една вълна с вас.

 

Дева
През тази седмица пред вас ще се открие възможност да се съсредоточите върху себе си и да обърнете поглед навътре, към душевните си преживявания. Ако изпитвате потребност да намалите работата и да си почивате по-дълго или, вместо да излизате, предпочитате да прекарвате по-дълго време вкъщи, последвайте тези свои желания.

 

Вероятно ще имате нужда от спокойствие, за да осмислите някои събития от последните дни и седмици – ако тогава емоциите са били силни и са ви заслепявали, сега ще има шанс да погледнете трезво на положението. В понеделник ще е по-добре, ако не натоварвате себе си и другите с излишни очаквания – отпуснете се, правете това, което ви е по сърце, оставете хората около вас да правят същото.

 

Колкото повече свобода давате на близките си, толкова по-добре ще се разбирате с тях. От вторник до четвъртък може да свършите доста работа, особено ако имате някакви задачи, които сте отлагали да изпълните. Възможно е към края на седмицата да се наложи да си изяснявате отношенията с интимната половинка или с друг близък човек.

 

Везни
Тази седмица ще е доста благоприятна за вас – през повечето време ще бъдете в добро настроение, а нищо чудно и да получите някакъв подарък от съдбата – нещо материално, нечия подкрепа или благоразположението на влиятелен човек. Най-хубавото е, че през следващите дни лесно ще поддържате хармония и разбирателство във важните за вас взаимоотношения.

 

Дните до сряда включително са чудесни за освобождаване от старото – може да изхвърлите непотребни вещи от дома си, да подредите работното си място или да приключите с някои поизостанали дела. С каквото и да се заемете, ще успеете да го свършите качествено и в срок. В четвъртък най-добре ще е да намалите темпото и да поемате колкото е възможно по-малко ангажименти.

 

Най-добре оставете важните дела за петък, който ще е благоприятен ден за вас – ще постигате лесно намеренията си и ще получавате нужното ви съдействие. В любовен план ви очакват приятни изживявания и задушевни разговори с половинката. Ако искате да споделите нещо с любимия човек, направете го в петък, защото в този ден искреността ви ще срещне разбиране.

 

Скорпион
Ако сте решили да сложите край на нещо или да осъществите преход към новото, сега е моментът да го направите. Имайте предвид обаче, че не е задължително да скъсате с човек, с работа или да се разделите с някаква вещ. Макар да ви се струва, че точно така проблемите ви биха намерили разрешение, възможно е звездните влияния да ви подтикнат да скъсате с нещо, което е част от вас, но вече не ви е нужно или просто ви пречи да сте щастливи – например, прекалената гордост, чувството за вина, вкопчването в миналото или във вреден навик.

 

Краят на тази седмица е много подходящ да се уедините, да се вгледате в себе си и, ако изпитвате подобно желание – да се самоанализирате. Понеделникът ще изобилства с положителна енергия, така че гледайте да не изпадате в мрачни настроения – опитайте се да гледате на случващите се събития като на възможности, а не като на източник на проблеми. В дните от вторник до четвъртък ще бъдете по-продуктивни, ако довършвате започнатото и не се отдавате на мързел.

 

Стрелец
През тази седмица темите за любовта и взаимоотношенията ще ви занимават много активно. Добрата новина е, че събитията ще се случват по посока на изясняване. Така че, ако бихте искали да обсъдите нещо, направете го. Не подхождайте лекомислено и не отхвърляйте с лека ръка хора, с които сте изградили трайни връзки – по-добре говорете за проблемите и потърсете начини да ги разрешите.

 

Вие сте известни със своята прямота и точно сега, през следващите дни, има шанс това да ви помогне при комуникацията – стига, разбира се, да подхождате достатъчно дипломатично и да нямате за цел да засегнете другия човек. При всички случаи волята за диалог ще изиграе своята роля и ще доведе до положителна развръзка.

 

В понеделник ще имате настроение за забавления, а, ако заложите на новите идеи и на нестандартните решения в работата, ще добиете успехи. Ако копнеете за нова любов, през тази седмица не стойте у дома, а намерете начин да се срещате с повече хора – нищо чудно да ви се усмихне късметът.

 

Козирог
Най-важното за вас пред тази седмица е да проявите желание: да намерите решение на проблеми, които ви терзаят отдавна, да спечелите на своя страна точните хора – това може да са сътрудници, ако става дума за работа и бизнес, или в личния ви живот – партньорът/партньорката ви. Има обаче и трудна част – това е необходимостта да надскочите себе си, да направите нещо неприсъщо за вас, да излезете извън собствените си принципи и убеждения.

 

Ако го ударите на чувства или решите, че единствено вие сте прави, ще продължите да тъпчете на едно място и ще пропуснете възможността да постигнете прогрес. Понеделник и събота са много подходящи дни за извършване на положителни промени и за излизане от трудни ситуации, а през цялата седмица ще съществува възможността да постигате разбирателство с околните.

 

Ще спечелите много, ако надмогнете личните си пристрастия и действате в името на общото благо, независимо дали става дума за семейството или за екипа, в който работите.

 

Водолей
Тази седмица ще е доста успешна за вас, защото ще сте особено креативни в работата и ще подхождате твърде нестандартно в процеса на търсенето и намирането на решения на проблемите. Ако през изминалите дни нещо ви е тревожело и е трябвало да избирате между всичко или нищо, няма да е чудно, ако сега установите, че има и друго решение, което преди ви е убягвало.

 

Тези от вас пък, които все пак е трябвало да се разделите с нещо, ще погледнете напред и ще ви се изясни добре по каква посока да поемете. Добрата новина е, че, каквото и да сте замислили, има голям шанс да постигнете напредък, защото ще впрегнете всичките си сили, а и ще получавате нужната ви подкрепа. Казано накратко – не сте сами.

 

Така че спокойно гледайте напред и действайте, за да реализирате идеите си. Ако трябва да водите някакви важни лични или служебни разговори, направете го в дните до сряда или в петък – в четвъртък комуникацията няма да бъде ефективна, а в събота и неделя има по-голяма вероятност да срещнете съпротива.

 

Риби
През тази седмица звездите ви дават възможност да постигнете бърз напредък в определено направление. Условието за това обаче е да преодолеете склонността си да се носите по течението, да се активизирате и да поработите здраво. Вдъхновение ще имате, но точно сега, ако искате да реализирате плановете си, ще трябва да проявявате и по-висока инициативност.

 

Особено голям успех може да имате тези от вас, които работите за общото благо – например, ако събирате средства за благотворителност, ако участвате в някакъв общ проект или се подготвяте за съвместна изява. Понеделник е чудесен ден за творчески начинания, така че не мързелувайте и вложете енергията си в нещо, което ви доставя удоволствие – работа или хоби.

 

Не е във ваша полза да жертвате собствените си цели заради другите – точно ако сте верни на себе си, може да сте полезни и на други хора. Следващите дни от седмицата са чудесни за практическа дейност – ако си поставяте конкретни задачи, ще бъдете доста продуктивни.

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО