BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Коренна промяна преобръща живота на едни, големи приключения очакват други

Седмичен хороскоп за 20-26 май 2024 г. 

 

Овен
През тази седмица няма да ви е скучно – предстоят събития и преживявания, които ще разнообразят всекидневието ви. Има голяма вероятност да пътувате, да се срещате с повече хора или да прeдприемете някаква промяна. Възможно е някои от вас да придобиете напълно различен от досегашния опит, но това никак няма да ви притесни.

 

Що се отнася до службата и до професионалната ви реализация, там всичко ще върви нормално – ще работите по посока да затвърждавате постигнатото, дори и ще сте по-продуктивни от обикновено. Не се колебайте дали да не си дадете кратка почивка – промяната ще ви подейства добре, а и точно сега работата ви няма да пострада.

 

Има вероятност между вас и любимия човек да се появи известно напрежение, но, ако не се палите прекалено и овладеете емоциите си, всичко ще премине бързо. Петъкът и съботата са особено благоприятни дни за социалния ви живот, така че не си стойте у дома, а излизайте с приятели и се забавлявайте.

 

Телец
Очаква ви една наистина чудесна седмица, в която желанията ви ще се сбъдват лесно, а нищо чудно и да научите радостни новини. Досега проявяваното търпение и полаганото старание ще дадат резултат: може да постигнете нещо, което сте искали, но по някаква причина не сте получавали. Все пак ссновната препоръка към вас за тази седмица е да не се вкопчвате в нищо – дори в собствените си желания, да се опитате да бъдете малко по-гъвкави.

 

Пред тези от вас, които срещате трудности при общуването, ще се открие чудесната възможност да подобрите комуникативните си умения. Не бягайте от новите запознанства и не отричайте нещо, само защото е различно и не го разбирате – колкото по-отворени сте към нови идеи и възможности, толкова по-голям шанс ще има да извлечете ценна полза.

 

Безсмисленото упорство и тъпченето на едно място, само и само да си докажете, че сте прави, изобщо няма да ви носи нищо добро. Що се отнася до любовния ви живот, възможно е да се сблъскате отново с някои предишни свои страхове, които сте си мислили, че сте преодолели.

 

Близнаци
Очаква ви особено динамична, изпълнена с разнообразни преживявания седмица. За някои от вас събитията ще са направо съдбовни и ще имат важни последствия в дългосрочен план. За останалите – тези, които не преживявате драми, през тази седмица ще има както приятни моменти, така и предизвикателства – най-вече в емоционален план.

 

Може да очаквате раздвижване по дела, които досега са вървели твърде бавно и тегаво. Ако трябва да водите преговори по служебен въпрос, вероятно ще постигнете желаното, тъй като ще сте доста убедителни – ще омагьосвате околните с думите и с излъчването си. Но следва да имате предвид, че ключът към успеха е в необходимостта да подхождате добронамерено – тръгнете ли с лошо, има голяма вероятност да срещнете отпор.

 

Следвайте тази препоръка и при проблеми с партньора/партньорката си – през следващите дни едва ли ще бъдете на едно мнение с човека до себе си, но ако успеете да запазите самообладание и да обясните спокойно какво не ви харесва, има голям шанс да преодолеете кризата. Ако сте необвързани, излизайте повече – ще привличате лесно вниманието на околните.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

Рак
Препоръката за вас е през тази седмица да не се претоварвате в работата, да не забравяте за себе си. В професионално отношение ще имате доста ангажименти, а акцентът ще пада върху усъвършенстването – и на това, което сте постигнали, и на самите себе си. Пред някои от вас може да се открият възможности: да подобрите условията си на труд или да си изясните взаимоотношенията с колега, с когото сте имали конфликт.

 

За второто обаче ще трябва да положите повече усилия и да сте готови да говорите искрено за проблемите – нещо, което няма да бъде много лесно и вероятно ще изпитате неудобство. В сряда бъдете по-внимателни при общуването – възможно е някой да поиска да се налага, а не е изключено и вие самите да сте по-емоционални и да се опитвате да повлияете на някого индиректно, само и само да получите това, което желаете.

 

Ако ви обхване ревност, замислете се дали това чувство не е показател за собствената ви неувереност, вместо да бързате да обвинявате партньора/партньорката си.

 

Лъв
Каквото и да правите през тази седмица, ще бъдете особено отдадени на целите си и съответно – има голям шанс да останете удовлетворени от постигнатото. За работата, кариерата и парите си точно сега едва ли ще има основания да се притеснявате, особено ако сте по-амбициозни и полагате труд – в тези области всичко ще върви гладко, а и ще се радвате на финансова стабилност.

 

Най-големите късметлии сред вас може дори да получите изгодно предложение (за по-висок пост, за по-добро възнаграждение) или някакви други облаги – наслаждавайте се на постигнатото, вие сте си го заслужили. Творческите ви занимания също ще получат тласък през следващите дни – не е изключено някои от вас да се върнете към проект, който сте изоставили или не сте довършили.

 

Що се отнася до любовта, там положението ще бъде доста горещо – и в сексуално, и в емоционално отношение. Няма да възникнат проблеми, ако обектът на желанията ви отговаря на вашите чувства или ако партньорът/партньорката ви е на една вълна с вас. Но ако се появят някакви несъответствия в желанията ви, трудно ще владеете емоциите си.

 

Дева
Ако през тази седмица очаквате всичко да тече спокойно, а всекидневието ви да следва монотонен ход, ще се разочаровате. Както се казва, топката ще бъде във вас и, макар че не вие ще диктувате положението, от вашите реакции ще зависи какво ще се случи в крайна сметка. Ще трябва да взимате решения, да водите трудни разговори и да правите компромиси.

 

Някои от вас ще изберете точно обратното – да спрете с компромисите и честно да споделяте какво мислите, дори с риск истината да не се хареса на някого. Възможно е да се чувствате раздвоени между домашните и служебните си задължения и да се стигне до конфликт – с шефа или с партньора/партньорката ви.

 

Попаднете ли в такава ситуация, добре е да си изясните какво искате вие: не бива да се разкъсвате, само и само да угодите на всички. През тази седмица пред вас може да се открият нови възможности за израстване или за утвърждаване в кариерата, но имайте предвид, че всичко зависи от вас – от личната ви мотивация.

Тайните за красота на турските актриси

Везни
През тази седмица ще намирате по-лесно практични разрешения на проблемите – дори в ситуации, от които до този момент не сте откривали изход. Ще се почувствате облекчени, защото някои грижи ще останат в миналото. Ремонтните дейности, които сте започнали, също ще вървят по-леко – без излишно изнервяне и забавяне.

 

В по-общ план седмицата е чудесна за социалния ви живот – ще общувате по-активно, ще пътувате и ще се радвате на приятна компания. За разлика от някои хора в обкръжението ви, които ще се палят лесно, при вас вероятността да запазите спокойствие дори в напрегнати ситуации ще е по-голяма. Така че околните може да разчитат на вашия здрав разум и на съветите ви.

 

Ако трябва да се ангажирате с позиция, направете го, защото в противен случай някой друг ще започне да взима решения вместо вас. Хубаво е през уикенда да оставите повече време за себе си и за своите лични желания – така ще презаредите батериите и ще се почувствате по-добре и готови да покорите света.

 

Скорпион
Не е изключено през тази седмица да водите разговори по важна тема с любимия човек или с бизнеспартньора си: вие ще смятате едно за най-важно, а другият човек – различно. Важното е да се срещнете по средата и да направите компромис. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, периодът е особено интересен.

 

От една страна, възможно е наяве да излязат нерешени проблеми, дори и да се отвори стара рана, която сте си мислели, че е зараснала. Не е изключено да ви обземе гняв и да насочите стрелите си към човека до себе си. Тези от вас, които заложите на диалога и искреността, може да постигнате сериозен пробив – да изясните някои спорни въпроси с любимия човек, а ако вниманието ви е насочено към бизнеса – да подобрите комуникацията с деловите си партньори или да подпишете изгоден договор.

 

И през тази седмица важи препоръката да сте по-внимателни с хората около вас и да не стигате до крайности, които биха могли да разрушат важна за вас връзка или да се отразят зле на здравето ви.

 

Стрелец
През тази седмица у вас може да се породи усещането, че миналото по някакъв начин напомня за себе си – възможно е например да срещнете човек, с когото сте имали връзка преди, да се върнат забравени чувства или да осъзнаете, че не сте довършили нещо важно. Обърнете внимание на тези знаци – те ще сочат, че има още какво да направите, преди да поемете напред.

 

В служебно отношение седмицата ще е много благоприятна за вас, стига да останете здраво стъпили на земята и да не храните прекалено високи очаквания – и към себе си, и към другите. Вършете си работата качествено и не бързайте за никъде. Вместо да правите грандиозни планове и да се развихряте, обръщайте по-голямо внимание на детайлите.

 

Любовният ви живот ще стане по-спокоен, ако задавате въпроси, вместо да си правите изводи. Дори да работите в събота, в неделя си дайте почивка – денят е чудесен да обърнете внимание на себе си, на близките си хора, а също да помързелувате или да отидете на танци.

 

Козирог
Предстои ви една наистина чудесна седмица – работата ще ви спори, ще довеждате започнатото до успешен край и ще преодолявате предизвикателствата по-лесно от обикновено. Ще имате успех в бизнесделата, така че търсете нови възможности да разширите това, което вече сте създали, да се развивате и да се усъвършенствате.

 

Що се отнася до личния ви живот, там има добри изгледи да общувате по-активно с човека до вас и да решавате проблемите заедно. Ако искате да разберете какво мислят близките ви по даден въпрос, попитайте ги и обсъдете заедно как би било най-добре да се постъпи. Не взимайте еднолични решения, свързани с дома, семейството или децата, защото сами ще си създадете проблеми.

 

И най-важното: слушайте какво ви се казва – така ще разберете повече за хората до себе си, за начина им на мислене и за чувствата им. Основната препоръка към вас за тази седмица е да бъдете по-гъвкави – адаптирайте се към обстоятелствата, вместо да се опитвате да се борите с тях.

Това са най-злобните зодии

Водолей
През тази седмица ще успеете да преодолеете някои страхове и безпокойства, и то сравнително лесно – без да ви връхлитат катаклизми. За да подпомогнете тези процеси, опитайте се да не реагирайте импулсивно, а си освободете нужното време, за да обмислите какво точно се случва. Опитайте се да погледнете на себе си отстрани и си дайте сметка дали страхът ви е основателен или малко преувеличавате.

 

Другото, което бихте могли да направите, е да проведете разговор, за да ви се поизясни ситуацията. Не се доверявайте на неясни предчувствия, подозрения или предположения – проучвайте фактите и търсете истината. Периодът е чудесен за забавления и нищо чудно да откриете, че изпитвате голямо желание да излизате и да се забавлявате.

 

Любовта ще витае във въздуха – може да срещнете интересен човек, с когото имате сходни интереси и с когото ще общувате с лекота. Все пак се опитайте да не летите прекалено нависоко, тъй като съществува известен риск да подхранвате напразни очаквания.

 

Риби
Тази седмица ще изпитвате необходимост да направите някои промени – в самите вас, в нагласата си или в обстоятелствата – така че да останете верни на себе си и да се чувствате по-добре. Не при всички положението ще е толкова динамично, но ако точно при вас е така, имайте предвид следното: трудността на ситуацията идва от това, че хем трябва да я приемете и да се настроите спрямо нея, хем да я прецените добре и да се ангажирате с определено решение или с действие.

 

Добрата новина е, че партньорът/партньорката ви, приятели и познати ще ви оказват нужната подкрепа. Така че, ако потърсите странично мнение или нечия помощ, лесно ще ги получите. Не забравяйте обаче – това не означава някой друг да уреди проблемите ви, а вие трябва да пожелаете да ги разрешите сами.

 

Основните препоръки към вас за тази седмица са: не търсете спасител, самите вие избягвайте да влизате в ролята на избавител – ако попаднете в затруднено положение, помогнете си сами и ще установите, че ще получите подкрепата, от която имате нужда.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Ето и кои зодии са „Стари души“

Подобни статии

Back to top button