СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Нова любов очаква едни, семейството на други ще се увеличи

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Нова любов очаква едни, семейството на други ще се увеличи

Седмичен хороскоп за 3-9 август 2020 г.

 

Овен
Очертава се тази седмица да е много благоприятна за вас, особено що се отнася до новите начинания. Ако искате нещо много силно, независимо дали става въпрос за личния или за професионалния ви живот, отделете малко време и формулирайте възможно най-ясно какво желаете. След това започнете да работите по въпроса – ентусиазма го имате, но без труд няма да стане. Най-важното условие за успех в която и да било област през следващите дни е да не се разпилявате и да насочвате енергията си в една посока.
Условията ще са благоприятни също за запознанства и нова любов, така че излизайте повече и търсете компания.

 

Бъдете реалисти и мислете колкото е възможно по-практично – действате ли така, няма какво да ви попречи да осъществите замисленото. Дори да се появят някои проблеми, не им обръщайте внимание – те ще са незначителни. Що се отнася до свободното време, няма да ви липсват забавления и приятни преживявания.  След средата на седмицата е възможно да се натъкнете на някои трудности при общуването си с колеги.

 

Телец

Тази седмица ще започне много добре за вас – например с някаква приятна изненада. Ще се чувствате развълнувани от развоя на събитията или от предстоящите промени, които ще очаквате с нетърпение. Важното сега е да не слагате излишно спирачки пред себе си и да не се поддавате на съмнения, тъй като сами ще си попречите – мислете позитивно и бъдете по-смели.

 

Темите за дома, семейството и децата ще ви занимават активно през тази седмица и е напълно възможно добрите новини да са свързани именно с тези области – например семейството ви да се увеличи с още един член или детето ви да се похвали с някакъв свой успех.

 

При много от вас личният живот и семейните ангажименти ще изместят на заден план работата, но причина няма да бъдат трудности, а по-скоро приятни събития и положителни промени. Четвъртък ще е особено благоприятен ден за вас – може да се глезите както намерите за добре или да се позабавлявате на воля. Ако сте на служебна вълна, всичко ще върви като по вода, така че ще може просто да се отпуснете и да се наслаждавате на постигнатото.

 

Близнаци
Добре ще е, ако тази седмица отделяте малко повече време за себе си. Почивайте си по-активно, грижете се за себе си и го давайте по-спокойно, особено ако напоследък сте били натоварени. Каквито и ангажименти да имате, ако се разкъсвате и се опитвате да вършите много неща едновременно, само ще се пресилите. Мислете повече за себе си и за това от какво имате нужда вие, вместо да угаждате на другите и да покривате нечии чужди стандарти.

 

Седмицата е много благоприятна за пътувания и за участие в социални събития. Така че, ако искате всекидневието ви да стане по-интересно, разнообразете го – важното е да го изпълните със забавления, вместо да вършите работа и да изпълнявате досадни ангажименти. Ако сте обвързани, човекът до вас може да ви подразни с поведението си и ще трябва да полагате големи усилия, за да се разберете. Самите вие също ще палите лесно, от което ситуацията няма да стане по-лека. И все пак не се притеснявайте – каквото и да се случи, то ще е за кратко и бързо ще премине.

 

Рак
Тази седмица ще е доста благоприятна за вас, особено що се отнася до работата, професионалното развитие и финансите ви. Каквато и цел да си поставите, ако предприемате целенасочени действия, бързо ще постигнете напредък и добри резултати. Имайте предвид обаче, че в случая думата „действие“ е ключова – ако сте пасивни и предпочитате да стоите където сте, сполуката едва ли ще ви падне от небето.

 

Добре би било през този период да се погрижите за материалното си положение – да потърсите по-високоплатена работа или допълнителен източник на доходи, а също и да се усъвършенствате професионално, за да изкарвате повече пари в бъдеще.

 

Макар да не ви е приятно, че ваш близък не откликва на желанията ви, не драматизирайте прекалено, защото рискувате да се стигне до обратен на търсения от вас ефект. Към края на седмицата няма да бъде във ваш интерес, ако лъжете – себе си или друг човек.

 

Лъв
Тази седмица ще е особено значима за вас, защото ще поставите своеобразно ново начало. Ще бъдете подтикнати да оставите миналото зад гърба си и да се впуснете напред – към нови начинания и предизвикателства. Ако сте замислили нещо по-мащабно или просто искате да пробвате нещо различно, не му мислете много-много.

 

Всъщност здравият разум ще ви е необходим, но не за да възпира ентусиазма ви, а за да ви помогне да прецените детайлите и да решите как практически да осъществите замисленото. Не се опитвайте да върнете нещо от миналото, защото така сами ще се лишите от добрата възможност за промяна и прогрес.

 

Ако все пак през първите дни на седмицата ви обземе носталгия или самосъжаление, оставете се на емоциите и ги преживейте – нормално е да се чувствате по този начин. Някои от вас може дори да си направите равносметка – да си признаете грешка или да се поздравите за постигнат резултат. От сряда нататък обаче гледайте само напред.

 

Дева
През тази седмица пред вас ще се открие чудесната възможност да се отпуснете и да се наслаждавате на живота, без в ума ви да се въртят излишни грижи и проблеми. Дори да се появят такива мисли, просто ги отпратете – точно сега нямате повод за безпокойство.

 

Хубавото е, че през следващите дни ще имате и успехи в работата, и приятни преживявания в личния живот, като няма да е нужно да полагате кой знае какви усилия. Казано накратко, ще имате късмет с каквото и да се заемете, така че бъдете по-смели и се стремете да постигнете това, което искате.

 

Имайте предвид, че няма да са случайни всякакви предложения, разговори или срещи, особено през втората половина на седмицата – може да са знак за това кой път да следвате оттук нататък и дори да ви подскажат, че предстоят по-сериозни промени. В края на седмицата рискът да кръстосате шпаги с някого, защото мненията ви не съвпадат, ще се повиши. Опитайте да влезете в диалог, вместо да изисквате от другия човек да играе по вашите правила – дори да смятате, че са добри, те не са общовалидни.

 

Везни
През тази седмица има вероятност да се конфронтирате с някого, което няма да ви е особено приятно. Ако сте правили повече компромиси, отколкото трябва, само и само да има мир вкъщи или на работното ви място, е възможно търпението ви да се изчерпи и да трябва да заемете някаква позиция.

 

Някой може и да ви се обиди, но разберете, че просто няма как да угодите на всички. Постъпете както смятате, че е правилно за вас – искат или не, другите ще трябва да се съгласят с вас. Периодът е много подходящ да се концентрирате върху някаква дългосрочна цел и да започнете да я реализирате.

 

Недейте да се опитвате да предвидите как ще се развият събитията – направете нещо в настоящето, за да подсигурите бъдещето си: така ще бъдете сигурни, че сте на една крачка по-близо до целта. Ако сте обвързани, понеделникът може да се окаже доста интересен ден за вас в любовен план, а ако нямате човек до себе си, но искате да не сте сами, не отказвайте покана за парти или за среща.

 

Скорпион
През тази седмица много от вас ще успеете да си отдъхнете, защото вече няма да отдавате кой знае какво значение на неща, за които преди сте се ядосвали. Възможно е да не усетите промяната веднага, но така или иначе тя ще се случва.

 

Седмицата е благодатна, що се отнася до реализацията на професионалните ви амбиции, особено ако сте замислили да започнете нещо ново – например да кандидатствате за по-висока позиция или да си намерите нова работа. Успехите ви през тази седмица ще са в резултат на практично мислене, усилен труд, търсене на конкретни решения на проблемите и ефективно управление на паритe.

 

Ако сте свикнали да разчитате повече на други хора – например на родителите си, за да покриете разходите си, сега се опитайте да се справите сами – така ще докажете пред себе си, че ви бива и че способностите ви се оценяват. В понеделник и вторник желанията ви ще се сбъдват по-трудно, така че по-добре отложете важните неща за сряда или за четвъртък.

 

Стрелец
Тази седмица ще е чудесна за вас, що се отнася до работата, кариерата и реализирането на лични цели, но за съжаление може да се окаже изпълнена с доста предизвикателства за взаимоотношенията ви и най-вече за любовния ви живот. Ако изпълнението на нещо зависи най-вече от вас, няма да има сила на света, способна да ви спре – ще имате много енергия и ентусиазъм и по всяка вероятност бързо ще постигнете резултати.

 

Ако имате желание да постигате повече в работата, да се изявите или да оползотворите някаква нова възможност, по всяка вероятност сте на прав път – дните от сряда нататък са особено подходящи да се впуснете в приключението. Що се отнася до взаимоотношенията ви, там ситуацията ще бъде по-сложна – все ще си мислите, че вие сте прави, а другите грешат и това по никакъв начин няма да спомогне за постигането на разбирателство.

 

Ако не искате да се вкарате в по-сериозен конфликт към края на седмицата, опитайте се да сдържате малко нервите си и да не водите разговори в момент, когато сте гневни. Добрата новина е, че буреносният облак вероятно ще отмине бързо и скоро няма да си спомняте за какво сте се ядосвали.

 

Козирог
Макар че тази седмица ще е доста благоприятна за служебните ви дела, ще ви се отрази добре, ако не се концентрирате само върху работата и отделите време за почивка, за любими занимания и за забавления.

 

Във вторник и сряда забавете малко темпото – не се хвърляйте да се трудите активно, а използвайте тези дни, за да си починете и да планирате бъдещите си начинания. От четвъртък нататък ще сте много работоспособни и, общо взето, каквото и да подхванете, ще го вършите старателно и с нужното внимание. Що се отнася до взаимоотношенията с близки и познати, рискът от недоразумения и конфликти ще се повиши към края на седмицата.

 

Възможно е наяве да излязат предишни проблеми и да се отворят стари рани, които не сте излекували. Макар че комуникацията ще стане доста трудна от петък нататък, добре би било да си изясните къде се коренят проблемите и, съответно – дали бихте могли да направите нещо, за да ги разрешите.

 

Водолей
Ще започнете тази седмица в добро настроение и с позитивна нагласа. Причината вероятно ще бъде нечия компания – може би през почивните дни сте си прекарали чудесно с приятели, запознали сте се с някого или ви е направена изненада от любимия/любимата.

 

Приятните преживявания и забавленията ще продължат и през новата седмица. Периодът е много подходящ за започване на нова връзка, ново приятелство или ново делово партньорство, а също и да подпишете договор – за последното бъдете спокойни, че условията, включително финансовите, ще бъдат във ваша полза.

 

Изобщо, темата за любовта и взаимоотношенията ще излезе на дневен ред при много от вас и може да очаквате развитие. Що се отнася до работата ви, там нещата може би ще са малко по-напрегнати, но само ако вие допуснете да избухвате за щяло и нещяло. По-добрият вариант тази седмица е да не подхождате твърде емоционално към всичко, което се случва в офиса.

 

Риби
Предстои ви една доста шарена откъм преживявания и емоции седмица – ще има дни, когато ще сте унили и ще търсите уединение, но нищо чудно тези моменти да бъдат последвани от прилив на вдъхновение и ентусиазъм. В първите два-три дни на седмицата по-подходящо ще е да се отдадете на интересите си и на любимите си занимания и да оставите хората около вас сами да се погрижат за себе си.

 

Ще бъдете доста вглъбени, така че по всяка вероятност ще предпочитате собствената си компания пред тази на приятели и познати. Що се отнася до служебните ви дела, ако се концентрирате и сте по-организирани, ще бъдете достатъчно продуктивни – всичко обаче зависи от мотивацията и желанието ви. С напредването на седмицата ще се оживите, дори може да ви обхване въодушевление – от това, което правите в момента, или от това, което предстои.

 

Тъй като периодът е благодатен за творчество, препоръчително е да изпълните дните си с рисуване, театър, изяви на сцена, танци и други. Не се чувствайте виновни, ако искате да се поглезите малко повече през тези дни – достатъчно сте се грижили за другите, сега мислете за себе си.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО