Любопитнохороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Нови хоризонти и стари проблеми

Седмичен хороскоп за 27 февруари – 5 март 2023 г. 

 

Овен
През тази седмица ще сте предразположени повече да си почивате, отколкото да работите. Макар че вие не сте от хората, които обичате да бездействате, опитайте да се насладите на този период. В работата се концентрирайте върху текущите задължения и отложете по-сериозните задачи и ангажименти.

Осигурете си колкото е възможно повече свободно време, за да правите неща, които обичате, да спортувате и най-общо казано – да се погрижите за себе си. В понеделник има риск да се държите властно, което поведение може да се отрази неблагоприятно на взаимоотношенията ви. Ще сте силно емоционални и ще искате всичко да става както вие искате.

Към средата на седмицата ще се открие възможност да се насладите на приятна приятелска компания, а в работата ще получавате нужната подкрепа, за да реализирате намеренията си. Почивните дни също ще са чудесни за участие в социални събития и за забавления. Намерете начин да си починете добре и не влизайте в излишни спорове, защото няма да доведат до нищо.

Женските зодии, които привличат мъжете като магнит

Телец
Тази седмица ще премине гладко за вас, ако проявявате голяма толерантност към околните. Разбира се, това не значи да приемате всичко и всички, а просто да се опитвате да видите определена ситуация от гледната точка на другия човек, да се съобразите с неговото мнение и да се опитате да постигнете разбирателство.

Приятелският подход ще ви донесе повече успехи и в любовта, и в служебните взаимоотношения. Обсъждайте повече с колегите си своите идеи и проблеми. Що се отнася до партньора/партньорката ви, по-добре се въздържайте от опити да го/я принуждавате да прави нещо, само защото „така трябва“.

Ограниченията и наставленията само ще подтикнат другия човек да се съпротивлява – дори да не го прояви, вътрешно ще се чувства притиснат/а. Ако през тази седмица погледнете безпристрастно на връзката си, ще успеете да изгладите някои проблеми. Финансовите ви дела ще се развиват благоприятно за вас.

Близнаци
През тази седмица умението ви да общувате и да разглеждате една ситуация от различни ъгли ще работи изцяло във ваша полза. Повечето хора ще бъдат благоразположени към вас и ще ви съдействат – разбира се, за целта и вие ще трябва да подхождате към тях непредубедено.

Ще има възможност да се видите с приятели, срещите ще бъдат приятни и ползотворни. Възможно е през следващите дни наяве да излезе недоволство, провокирано от случващото се в професионалния ви живот.

Може шефът ви да не е в настроение, да не изпитвате удовлетворение от работата си или да откриете, че сте давали твърде много, а не сте получавали достатъчно в замяна. Конкретната ситуация ще бъде различна при всекиго, но при всички случаи обърнете внимание на преживяванията си, защото те няма да останат без резултат и е твърде вероятно да задвижат промени, които ще се случат по-нататък, през идващия месец.

Хороскоп за 27 февруари: Някои ще получат знак от Съдбата, други да внимават с ината 

Рак
През тази седмица може да има някои моменти, в които да се разстроите или нещо да ви притеснява. Но, ако не задълбавате прекалено в проблемите, има шанс всичко да протече по-гладко. Понеделник ще бъде по-напрегнат ден – ще приемате всичко прекалено навътре и ще преувеличавате проблемите. Ето защо е по-разумно да не действате прибързано в този ден и да отложите важните задачи за вторник и сряда.

От четвъртък нататък обстановката ще стане по-бурна – възможно е мислите ви да бъдат заети с проблеми, възникнали на работното ви място. Каквото и да се случва там, опитайте се да не се поддавате на страховете си и да не задълбавате прекалено в драми.

Не е изключено проблемът да се окаже и маскирана благословия, така че се опитайте да погледнете на него от по-широка перспектива – като възможност за промяна и развитие. Бъдете по-внимателни при общуването си с околните – ако сте по-напрегнати, има риск да си го изкарате на най-близките, а те с нищо не са го заслужили.

 

Лъв
През тази седмица много от вас ще бъдете на любовна вълна. Преживяванията ви ще произтичат от това дали се разбирате с човека до себе си и до каква степен той/тя откликва на желанията ви. Не може да се даде еднозначен отговор дали любовта ще е спокойна или бурна – ще зависи от качеството на отношенията ви до момента, дали и двамата болеете за връзката и дали сте склонни да зачитате мнението на другия.

Ако обектът на желанията ви не ви отвръща, положението може да стане по-напечено след средата на седмицата и нищо чудно по-нататък през месеца да се стигне до разрив. Ако обаче като цяло връзката ви е хармонична, няма за какво да се притеснявате – дори да възникнат някои проблеми, приемете ги като възможност да си кажете някои неща и да опознаете по-добре другия.

Независимо дали става дума за любов, за приятелство или за бизнесотношения обаче, през тази седмица се опитайте да проявявате по-голяма толерантност към хората, с които общувате. В професионален план седмицата е много удачна за стабилизиране на съществуващите контакти и за установяване на нови.

КЪСМЕТ в понеделник носи слънчево настроение на всяка зодия!

 

Дева
Твърде вероятно е през тази седмица да бъде осъществен преход към по-значимите промени, които много от представителите на вашия знак ще преживеете съвсем скоро. Макар че някои от промените може да бъдат внезапни и изненадващи и за самите вас, ако наблюдавате случващото се наоколо и преценявате емоционалните си преживявания, нищо чудно да забележите знаците за това накъде вървят нещата.

При някои от вас през седмицата ще се отворят врати към нови възможности, но при други не е изключено това да се случи, едва след като се разделите с миналото – при тях периодът ще стане по-емоционален, и дори напрегнат.

Темата за взаимоотношенията все повече ще излиза на преден план през следващите дни – там, където са се явявали леки търкания, ще има изостряне; където е имало недоразумения, очаквайте изясняване. Не е изключено да срещнете човек, който да ви развълнува или да ви отправи някакво примамливо предложение. Бъдете бдителни и не бързайте да приемате за чиста монета каквото и да било.

 

Везни
Тази седмица се очертава да е благоприятна за вас – вероятно ще има и по-напрегнати моменти, но като цяло настроението ви ще е добро. Това ще се дължи основно на факта, че се разбирате отлично с хората около вас, а те ще ви оценяват и ще ви съдействат.

Съществуващите отношения ще се развиват гладко и хармонично, а нищо чудно да установите и нови – например да започнете ново приятелство, любовна връзка или пък да привлечете нов клиент в работата. Има сериозни изгледи идеите ви да бъдат приети, така че не ги пазете за себе си, а ги споделяйте – с шефа си, с колегите или с хора, които може да ви помогнат да ги реализирате. Добре е обаче да имате предвид следното: съдбата ви дава възможности, но едва ли ще ви ги сложи в ръцете.

Тези от вас, които през последните седмици сте били по-инициативни и сте предприели някаква промяна, сега ще берете плодовете; за останалите периодът ще премине без кой знае какви събития. В личен план седмицата е чудесна за романтични срещи, за забавления с приятели, за нови, интересни преживявания.

Тези зодии ще имат невиждан КЪСМЕТ през март

Скорпион
В първия ден от седмицата е потребно да сте особено внимателни, защото не е изключено да се замесите в конфликт и положението да стане напечено. Стойте настрана от враждебно настроени хора и самите вие се въздържайте от прояви на словесна агресия.

Във вторник и сряда обстановката ще е спокойна, което ще ви позволи да се съсредоточите, да общувате по-добре с околните и да приключите служебните си задачи. От петък нататък комуникацията с околните се очертава да стане трудна, затова по-разумно ще е да избягвате конфликтите и да не водите важни разговори. Хората ще изричат неща, без да ги мислят сериозно, а вие ще сте обидчиви и, съответно – по-враждебно настроени.

Ако се опитате да обясните какво ви тормози, да чуете какво мисли другият човек и да се поставите на негово/нейно място, може би ще успеете да се разберете, но тази задача ще е доста трудно осъществима.

 

Стрелец
Вместо през тази седмица да се занимавате с околните и да позволявате работата да поглъща цялото ви време, най-добре ще е да обърнете по-голямо внимание на себе си. Първият ден от периода ще е по-подходящ за почивка и уединение, отколкото за активна дейност. И без това хората около вас ще се връзват за най-малкото нещо и, дори да искате да се разберете с тях, вероятно ще ударите на камък.

Във вторник и сряда се посветете на себе си – на вътрешния си свят и на личните си дела. Ще се почувствате по-добре, ако спортувате повече, направите си подарък или отидете на фризьор. Емоционалността ви обаче ще бъде засилена: може по-лесно да се разчувствате и да откликвате на чуждата болка или обратното – да се ядосвате по-лесно на постъпките на околните.

Тези от вас, които се занимавате с умствена работа или ви се налага да учите нещо ново, бъдете спокойни – ще имате късмет и ще сте доста продуктивни. В петък и събота ще ви бъде трудно да преценявате обективно ситуациите, тъй като ще попаднете в плен на емоциите.

 

Козирог
В началото на тази седмица повечето от вас ще се чувствате оценени добре – както от приятелите и партньора/партньорката си, така и на професионалното поприще. Ще имате по-добро самочувствие, защото усилията ви няма да останат незабелязани и ще получавате нужното признание.

Наградата ще бъде морална, но при някои не е изключено да има и финансово изражение. Обърнете специално внимание на хората, които са се доказали с времето и означават много за вас – приятели, колеги или партньори в работата. Именно на тях може да разчитате, ако се сблъскате с някакъв проблем или имате нужда от подкрепа. В първите два дни на седмицата е по-удачно да заложите на сигурното, а от сряда нататък бъдете готови за промени и изненади.

Събития, свързани с дома и семейството, ще се развиват благоприятно. Що се отнася до емоционалния ви живот, през тази седмица ще ви бъде по-трудно да овладявате чувствата си и е възможно да реагирате по нетипичен за вас начин.

ТОП 5 най-мразени зодии 

Водолей
През тази седмица ви очакват приятни преживявания. Отношенията с най-близките ви хора ще бъдат хармонични – особено през първата половина на седмицата, а в работата комуникацията с колеги, началници и делови партньори ще тече гладко и лесно ще постигате разбирателство. Не изпускайте благоприятния период – ако има човек, когото искате да спечелите на своя страна, да оправите отношенията си с приятел или да станете по-близки с любимия човек, сега е моментът да действате.

Дори да трябва да вложите повече усилия или да проявите по-голямо търпение, не се отказвайте – в крайна сметка ще постигнете успех. Другото, което ще е добре да направите, е да се погрижите за себе си, така че да се чувствате добре в собствената си кожа.

Това може да означава много неща – да промените външния си вид, да си купите нова дреха или да отделяте повече време за занимания, които ви носят удоволствие. Доставяйте си по-често наслада за тялото или за душата – вие имате право на това. Стойте настрана от клюки и интриги – така само ще прахосвате енергия, която може да използвате за нещо смислено.

 

Риби
През тази седмица е препоръчително да не се впускате в нови начинания и да не правите някакви по-резки движения. През следващите дни вниманието ви ще бъде насочено по-скоро към душевния ви свят и желанията на сърцето ви, отколкото към външните събития.

Ще сте по-емоционални, в някои моменти – и по-нервни. Не е изключено да ви налегнат и някои тревоги, на които обаче по-добре не отдавайте прекалено значение, тъй като така съвсем ще се депресирате. Опитайте се да живеете в настоящето, а не да се водите от смътни предчувствия или надежди за светло бъдеще, което ще дойде, без дори да сте си мръднали пръста. Внимавайте на какви хора се доверявате – има риск някой да ви подведе или да си въобразите неверни неща.

Що се отнася до работата, тези от вас, които искате да осъществите по-сериозна промяна, ще е най-добре да изчакате малко – тази тема ще бъде централна в живота на много от вас, но е по-вероятно е да търпи развитие малко по-късно – през март или дори в следващите месеци.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Какъв ще е март за различните зодии? Благоприятен за малцина

Подобни статии

Back to top button