Любопитнохороскоп

Женските зодии, които действат като магнит за мъжете

Определено има отделни хора, които се справят по-добре с връзките, привличането и интереса сред отсрещния пол. Четири зодиакални знака сред жените са точно такива, че привличат мъжете като магнити. Те са обект на техните желания и сякаш ги хипнотизират и дори омагьосват.

Хороскоп за 27 февруари: Някои ги очаква знак от Съдбата, други да внимават с ината 

Според астролозите разбира се това е обяснимо със зодиакалния знак. Това което „виждат“ те, са четири конкретни знака сред дамите, които винаги са в полезрението на мъжете. Дори когато не търсят внимание, те пак успяват да го привлекат. 

Но кои са те? 

Първите със сигурност са жените Скорпиони. Страстни и чувствени, астролозите са убедени, че това са чертите на характера, оказващи най-голямо влияние на противоположния пол.

КЪСМЕТ в понеделник ще донесе слънчево настроение на зодиите

Другите са дамите Риби, които се отличават от другите с нежност, доброта и чувствителност. В тях масово по-силния пол припознава сродната си душа. 

Тайнствени, мистериозни, различни и предизвикателни, дамите Близнаци не остават по-назад от другите две. А това, че на моменти са толкова трудни за печелене, само им дава допълнителни точки.

Тези зодии правят другите ЩАСТЛИВИ!

Дамата Водолей е четвъртата в списъка по привличане. Мъжете не могат да им устоят и водолеите са мечта, която лелеят.
Източник: Actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Как може да разсърдите всяка от 12-те зодии?

Подобни статии

Back to top button