СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Промени ще завладеят едни, криви сметки ще забележат други

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Промени ще завладеят едни, криви сметки ще забележат други

Седмичен хороскоп за 15-21 февруари 2021 г. 

 

Овен
През тази седмица едва ли ще се изправите пред някакви по-сериозни пречки или проблеми. Повечето от вас ще бъдете позитивно настроени, а мислите ви ще са насочени или към предстоящи промени, или към внасяне на подобрения в настоящето.

 

Не отлагайте са стартирате новите начинания, които сте замислили – периодът е чудесен да се устремите напред, да сте по-дейни. Не се опитвайте да вършите всичко сами – ще има хора, готови да ви съдействат и да ви подкрепят. За целта обаче е потребно вие също да общувате повече, да обсъждате плановете и намеренията си и на свой ред да сътрудничите на околните. Седмицата е чудесна за приятелски събирания – особено във вторник и в сряда, когато комуникацията ви с околните ще бъде особено активна.

 

През почивните дни също може да се позабавлявате в приятна компания – изключение ще правите творчески ориентираните личности сред вас, които ще предпочитате да се уедините и да се посветите на любимото си занимание.

 

Телец
През тази седмица дните ви ще бъдат динамични и най-вероятно по-интересни, отколкото през предишни периоди. Може да пътувате, да изучавате нещо ново или да участвате в повече срещи и разговори.

 

Периодът е чудесен, за да се изявите, като използвате комуникативните си умения и установените от вас контакти. През следващите дни словото ще се превърне във вашето много мощно оръжие, което успешно може да използвате, ако трябва да водите преговори, да направите презентация, да покажете какво знаете на изпит или да популяризирате някаква кауза. Другото условие, за да постигнете успех през периода, е да бъдете по-смели.

 

В сила ще е правилото: „Ако не сте доволни от нещо, направете нещо различно“. И, ако има нещо недоизказано в отношенията ви с партньора/партньорката или сте си харесали някого и искате да му/й покажете интереса си – сега е шансът в любовния ви живот нещата да се изяснят и общуването ви да стане пълноценно.

 

Близнаци
Тази седмица ще бъде благоприятна за вас, най-вече що се отнася до взаимоотношенията ви – любовни, приятелски и служебни. Ще се разбирате лесно с околните, общуването ще бъде приятно и ползотворно. Понеделник и вторник, а също и почивните дни са чудесно време да пътувате, да се видите с приятели или да посетите културно мероприятие. В работата лесно ще откривате правилните хора и ще намирате общ език с тях.

 

Може да използвате позитивния период, за да говорите с шефа си по някакъв спорен въпрос, да водите кореспонденция с нов клиент или да изпратите оферта. Що се отнася до любовния ви живот, там прогнозата е особено благоприятна – ще се радвате на по-добра хармония, близост и на споделени преживявания.

 

Ако не сте обвързани, не изпадайте в самосъжаление, дори да усещате силна потребност да споделите впечатленията си с някой специален човек, а не го откривате край себе си.

 

Рак
Ако през изминалите дни сте се били по-унили и сте срещали пречки по пътя си, сега може да си отдъхнете – тъмните мисли ще се поразсеят и ще се радвате на повече слънце. Ако не сте имали подобни усещания, тогава може би е добре да се замислите дали не се въртите в затворен кръг и дали не е нужно да направите някаква по-сериозна промяна, за да излезете от тази рамка.

 

Най-общо обаче ви очаква една спокойна седмица – без излишни грижи и проблеми. Ако планирате някакви нови начинания или трябва да свършите нещо важно, заемете се от четвъртък нататък – тогава шансът да постигнете намеренията си ще е по-голям.

 

Що се отнася до бизнеса и професионалния ви живот, тази седмица е чудесна за решаване на финансови въпроси, за сключване на сделки, за уреждане на отношения с банки и за установяване на нови делови взаимоотношения. Възможно е и да получите пари или изгодно финансово предложение.

 

Лъв
През тази седмица в готовността ви да се поставяте на мястото на другите хора, да обсъждате проблемите с тях и да правите разумни компромиси ще се крие ключът за успех в личните и в служебните ви дела. Ако подхождате искрено и добронамерено към хората, ще ви е много по-лесно да се разберете с тях или най-малкото, ще установите с кого може да си сътрудничите и с кого – не.

 

Тези от вас, които сте по-самонадеяни и си мислите, че винаги сте прави, през следващите дни е добре да попромените малко тази своя нагласа, защото тя няма да ви донесе нищо добро. Не бързайте да обвинявате партньора/партньорката за проблемите си или да критикувате колегата си, че не прави нещата както трябва.

 

По-добре се опитайте да погледнете на ситуацията от друг ъгъл, да проведете разговор и да разберете откъде идва проблемът. Моментът е много подходящ да изясните някои спорни въпроси – ако съществуват – между вас и партньора/партньорката си или просто да прекарате повече време заедно. Необвързаните представители на знака пък може да очаквате раздвижване в любовната област.

 

Дева
Тази седмица се очертава да е доста ползотворна за вас в служебно отношение. Каквито и планове и очаквания да имате в тази област, сега е моментът да проявявате по-голямо усърдие и да внасяте известни подобрения. Ако обаче сте безработни или имате намерение да си търсите нова работа, не отлагайте повече и проявете инициатива – моментът е много подходящ да се явите на интервю, а има и шанс да попаднете на подходяща обява.

 

През почивните дни може да направите нещо съвместно с човека до себе си, а, ако не сте обвързани, да разнообразите социалния си живот – отидете на парти или посетете някакво събитие. Дори да не срещнете голямата си любов, има шанс да попаднете на интересни хора и да си изкарате приятно.

 

През тази седмица насочете вниманието си към своето усъвършенстване – физическо, професионално или духовно. Ако имате чувството, че мислите ви теглят в някоя от тези посоки, направете нещо – потърсете книга за самообучение, запишете се на курс или се присъединете към група по йога.

 

Везни
През тази седмица ще успеете да си отдъхнете от някои свързани с дома и семейството въпроси, които са ви занимавали, и да обърнете по-голямо внимание на себе си. Дори да не сте имали грижи, а просто да сте прекарвали повече време вкъщи, сега ще изпитате желание да излизате и да се забавлявате.

 

Влиянието ще усетите най-вече онези представители на знака, които не сте семейни и не са обвързани – за вас това ще време за забавления, а при някои – и за нови любовни приключения, особено към края на седмицата и през почивните дни. Заниманията за свободното време и творческите дейности също ще бъдат на дневен ред.

 

Повечето от вас ще се чувствате в свои води през следващите дни, защото по природа вие сте социално настроени, а сега ще имате възможност да прекарвате повече време с други хора и да си осигурите солидна доза общуване. Най-благоприятните дни в това отношение ще са вторник и сряда, също и събота, когато ще бъдете във вихъра си.

 

Скорпион
Очаква ви силна седмица, в която ще бъдете доста активни и ще имате енергия да се заемете с много неща. Хубавото е, че ще се чувствате уверени в себе си, а това, без съмнение, ще ви помага както във всекидневните служебни дела, така и когато преследвате по-важните си цели.

 

Ако бездействате, отдадете се на мързел и тъпчете на едно място, не само че ще изпуснете момента да подобрите живота си, но е възможно да си докарате вътрешен дискомфорт. Малките промени точно сега не са за подценяване, защото те имат силата да променят енергията ви, а оттам – и качеството на живота ви.

 

Що се отнася до по-практичните дела, седмицата ще е доста благоприятна за финансите ви. Вкъщи обстановката ще бъде спокойна. Може или да направите преустройство в дома си, така че да се чувствате по-комфортно в него, или да поканите приятели на гости.

 

Стрелец
През тази седмица ще усетите прилив на енергия и сили, което без съмнение ще ви подейства ободряващо. Няма да ви се иска да стоите на едно място, еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начин да направите всекидневието си по-интересно, а в по-широк план – да се погрижите за собственото си развитие и да подобрите живота си.

 

Ще постъпите най-добре, ако насочите усилията си към нещо, което има смисъл за вас – например да инвестирате в образованието си, да усъвършенствате умения, които използвате в работата, или да планирате пътуване, което да ви обогати.

 

Ако предприемете конкретни стъпки в тази насока, няма да сбъркате. Дори само ентусиазмът ще бъде достатъчен, за да осмисли действията ви през тази седмица. За да се възползвате максимално от положителните влияния обаче, е добре да спазвате две условия – бъдете по-толерантни към хората около вас и търсете съмишленици, за да осъществите намеренията си.

 

Козирог
Тази седмица вниманието ви ще е насочено към бъдещето и е твърде вероятно отношенията, които изградите сега, да се окажат трайни и ползотворни за вас. Още в понеделник ще се открие възможност да видите резултатите от усилията, които сте положили в миналото, но и следващите дни ще бъдат благодатни за финансите и за професионалните ви проекти.

 

Ако искате да привлечете нови клиенти, да разширите дейността си или да предоговорите някакви условия, тази седмица е много подходяща, за да се заемете с подобни въпроси. Не жалете за онова, което сте изгубили – сега вниманието ви трябва да бъде насочено към всичко, което предстои и което може да се случи.

 

В случай че сте обвързани, през тази седмица търсете повече съдействие от човека до вас – така той/тя ще се почувства своята значимост, а и няма да е потребно да правите всичко сами.

 

Водолей
Очаква ви една чудесна седмица – с повече романтика, забавления и разнообразие. Едва ли ще скучаете, защото няма да липсват покани за участие в интересни събития и приятелски сбирки или любовни изживявания.

 

Не отказвайте покана да излезете сред хора и да разширите социалния си кръг – ще попаднете на интересни личности. Периодът е чудесен и за любовните ви отношения – ще привличате интерес и ще получавате внимание, без да правите кой знае какво. Вашата харизма ще се проявява силно, така че няма да е нужно да преследвате обекта на желанията си – просто бъдете себе си, ценете това, което притежавате, и точният човек ще ви забележи.

 

В края на седмицата някои от вас ще поискате да направите нещо за външния си вид и да се поглезите по някакъв начин. Направете го без колебания – вие проявявате склонност да мислите твърде много за работа или за благото на другите, сега е време да се погрижите за себе си.

 

Риби
През тази седмица ще се почувствате по-добре, ако отделите малко повече време за себе си. Като цяло периодът е подходящ за активни действия и, ако имате достатъчно енергия и я разпределяте правилно, има шанс да свършите доста неща.

 

Може успешно да започнете нови проекти, да довършите стари или да откриете някакво ново занимание, което да ви вдъхнови. И все не забравяйте да се съобразявате с възможностите на тялото си и да се доверявате на вътрешните си усещания.

 

През следващите дни приятелските разговори, разходките на открито и други начини за разпускане са особено препоръчителни. В края на седмицата бъдете по-внимателни с какви хора общувате. Ако попаднете в компанията на агресивен или негативно настроен човек, може да се почувствате заплашени или изтощени. Пазете личното си пространство и не допускайте до себе си хора, които ви влияят зле.

 

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО