BulletinЛюбопитноНа Фокусхороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Просветление идва за едни, време за осъзнаване за други

Седмичен хороскоп за 18-24 декември 2023 г.

 

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица на просветление. През тези седем дни по-ясно ще видите своите грешки в миналото си. Ще осъзнаете реалните си възможности и какво можете да постигнете с тях. Ще имате силни предчувствия, предсказващи сънища, странни видения или интуитивни прояви. Бъдете отворени към непознатите и странни неща, които ви предстои да преживеете през тези дни.

Научете се да разгадавате знаците, които тази седмица Съдбата много силно и ярко ще ви даде. Не ги игнорирайте само защото не ги разбирате или са различни от това, което искате за себе си. През тази седмица ще се ангажирате с важна дейност, задачи, които ще касаят жена или тя ще работи по тези неща заедно с вас. Възможно е тя да не живее в същото населено място като вас.

Този ангажимент може да бъде важен лично за вас, за вашето семейство или работа, но може да бъде свързан с някаква благотворителна и обществена дейност. През тези седем дни ще имате възможност да приключите неща, които не сте съумели да реализирате до този момент. Седмицата вещае динамични отношения с приятели или с роднини, свързани с техни лични празници, изпращане на поздравителни картички или подаръци.

За съжаление през тази седмица някой от вас ще бъдат изненадани от неприятна новина свързана с лична драма в семейството на хора, които познавате.Тази седмица ще бъде благоприятна във финансов план, стига да запазите разум и практичност в действията си. Може да имате късмет в действия свързани с пари, но избягвайте рискове или работа на доверие.  Някои от вас може да преживеят измама, неискреност или опит за манипулация с цел въвличане в ситуация, която ще облагодетелствува някой друг. Мнозина ще получат радостни новини от далеч или ще имат приятни преживявания свързани с пътуване.

 

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще следите внимателно развитието на събития, които са важни за вашето семейство, работа, за обществото, в което живеете. През тази седмица по-скоро ще се наредите сред зрителската аудитория, търсейки своето място на първия ред, отколкото да сте в групата на активно действащите зодиакални знаци. От страни може да изглежда сякаш си почивате, но всъщност това ще бъде време за акумулиране на информация, знания, с които ще задвижите новите си дела в началото на 2023.

През тази седмица избягвайте да се ангажирате с важни професионални дела и насочете вниманието си към семейството и към близките си роднини. Понякога ще изпитате затруднение да балансирате между отговорностите си: работа и семейство, приятели и обществени задачи, затова изберете това, което е по-важно за вас в този момент. През тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще дойдат чрез работа, бизнес или семейните ви отношения. Не е изключено да се зарадвате на неочаквана печалба, която ще получи някой от семейството ви или от кръга ви близки приятели.

Една от изненадите през тази седмица ще бъде свързана с жена, която живее в друг град или държава. През седмицата може да възникне неочаквано препятствие свързано с пътуване, както за вас самите, така и за нкяой от кръга ви роднини или близки хора. През седмицата внимателно следете всяка информация, новина или предложение, което ще дойде чрез човек, с когото нямате близки отношения. За вас може да възникне една нова възможност, но не ви пропоръчвам рискови действия.

 

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще трябва да фокусирате вниманието си върху собственото си здраве и физическата си форма. Старайте се да си осигурите достатъчно движения, физическа активност, да промените начина си на живот по точки, които знаете добре, че ви вредят. Осигурете си емоционален и психически комфорт, тъй като това ще е наистина важно за вас. През тази седмица могат да ви изненадат събития в дома или на работното ви място. Ще съумеете дипломатично, разумно и с мъдрост да се справите с всяка една от тях.

Ако те са свързани с работата ви, в някои случаи могат да имат връзка с повишение на заплата, с получаването на неочаквани пари, печалба и др. В любовния ви живот седмицата ще бъде сложна, непредсказуема, особено за тези, които в момента преминават през една криза в отношенията си. Предстои ви да вземете важни решения, които ще изискат от вас промени, които макар и да са трудни ще бъдат най-доброто за вас.

През седмицата може да очаквате радостно събитие, събиране или предложение свързано с роднина или близък приятел. През тези седем дни ще имате възможност да разширите кръга си от приятели или познати. През седмицата събитие в живота на ваш млад роднина ще е причина за разговори или планиране на бъдещи действия и др. Тази седмица ще бъде важна за нещата, които предстои да преживеете във вашето семейство или брак.

Годишен хороскоп за 2024г.: Зодия Телец

Рак
Ако сте родени под знака Рак, пред вас е седмица на размисли по извървяния от вас през годината житейски път. Какво сте си пожелали в началото на годината? Какви са били плановете ви? Какво сте успели да реализирате и да постигнете благодарение на вас самите? Дали сте усетили закрилата на вашите духовни водачи в трудните моменти, през които преминахте? Имате за много неща да мислите, да преценявате, да съдите самите себе си или да сте горди от усилията и труда, които сте положили през годината. През тази седмица обаче ще имате трудни отношения с хора от семейството или с колеги, които основно ще са свързани с пари.

Лесно ще възникват спорове и противоречия на тази основа. Преди всичко през тези седем дни избягвайте потайност или лъжи в отношенията си. Подобни действия могат да ви въвлекат в много неприятна за вас ситуация, с неясно развитие в бъдещето. Ако успеете да се съхраните от подобни действия може да очаквате да преживеете една успешна и интересна седмица. Дори може да намерите правилно разрешение на проблеми, които са били трудни за разрешаване досега.

Седмицата носи интересни разговори, кореспонденция или предложение, което ще получите чрез приятели. Възможно е да създадете нови познанства, но предимно чрез средствата за виртуална комуникация или социалната мрежа. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване или за контакти с хора от различни разстояния. През тези седем дни повечето интересни събития или нови възможности ще са свързани с пътуване или с хора, които живеят на някакво разстояние от вас. Въпреки, че седмицата носи нови познанства, бъдете внимателни и предпазливи в тези отношения.

 

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица избягвайте да правите планове следвайки собствените си желания и капризи. Бъдете откровени и честни както към самите себе си, така и към хората, с които ще имате контакти. Това е седмица, която ще изиска от вас максимална чистота и откровеност в действия и мисли. Опитите за лъжа или измама, както във вашите действия, така и насочени към вас ще срещнат неприятни последствия. През тази седмица преди всичко избягвайте конфликти или прояви на нетърпение и раздразнителност в отношенията си с хора, които са важни за вас.

Дори тези ситуации да преминат бързо, обидата или разочарованието, което ще оставят след себе си ще има продължително въздействие върху настроението на другите хора. През тази седмица ще имате да разрешавате дребни, но важни битови проблеми или ще имате твърде много ангажименти с подредбата на дома си за празниците. Вашият голям проблем през тази седмица ще бъде нестабилността ви в емоционален и психически план, която може да предизвика по-дребни или по-големи проблеми и противопоставяния. Ако съумеете да контролирате собствените си емоции ще успеете да преживеете една специална седмица в обкръжението на приятели или роднини (дори тези контакти да са само виртуални).

Някои ваши действия от предишните няколко месеца през тази седмица ще се окажат успешни, и ще ви донесат напредък, придобивка или друга някаква полза.
През седмицата могат да ви изненадат поздравления или други действия от страна на хора, извън вашето семейство. Тази седмица ще бъде благоприятна за хармонизиране на сложни брачни или междуличностни отношения. Възможно е да възникне притеснение свързано със здравето на близък човек.

 

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която най-голямото ви изпитание ще бъде свързано с умението ви да създавате и съхранявате добро настроение, както за вас самите, така и за хората около вас. Вътре в себе си може да изживявате всякакви терзания, разочарования или емоционална болка, но мисията ви тази седмица е да раздавате най-доброто от себе си на другите. Една съвсем не лека задача, нали?

През тази седмица ще получите писмо, имейл или телефонно обаждане от човек, който живее в друго населено място. Възможни са новини свързани с раждането на дете или друго важно събитие свързано с дете. През тази седмица мнозина от вас ще очакват подарък или да преживеят приятно събитие с хора от близо и далеч.
Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, ако епидемиологичните обстоятелства там, където живеете позволяват това. През седмицата бъдете по-внимателни в професионалните си отношения. Възможни са опити умишлено да ви провокират към някакъв конфликт.

Несериозни или некоректни действия на колега или клиент могат да предизвикат неприятна ситуация на работното ви място. През тази седмица все още ще имате по-големи разходи, затова добре преценявайте кое е важно и кое не е. Използвайте наличните си ресурси. Не разчитайте на приходи, които евентуално може да получите до края на годината. Това ще бъде неблагоприятна седмица за вземане на важни решения свързани с финансови или банкови документи или договор. На някои от вас ще им се наложи да разрешават проблеми или неприятности, които ще имат връзка с минали събития, решения или грешки.

Годишен хороскоп за 2024г.: Зодия Овен

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще бъдете опора на семейството си. Мнозина ще разчитат на вас, а вие самите ще може да се надявате единствено на себе си. Тук няма място за оплаквания, за добро планиране на делата ви и за отговорно изпълнение на всяко едно от тях. Радостните моменти в живота ви тепърва предстоят, така че няма причина да се оплаквате или да изпадате в лошо настроение. Гледайте напред и имайте вяра в себе си и в добрата си съдба.

През тази седмица повечето ви очаквания ще са свързани с развитието на вашия личен или любовен живот. През тези седем дни ще се решава бъдещето на някои нови романтични отношения.
Действията или коментарите свързани с работата ви могат да провокират размисли относно вашия собствен статут и доколко настоящата позиция или заплащане ви удовлетворяват. Бъдете внимателни с прибързани заключения и решения. През седмицата ще преживеете конфликт свързано с човек, който може да бъде роден под въздушен зодиакален знак.

Седмицата вещае раждане на дете или специален празник свързан с бебе или с малко дете. През тези седем дни ще имате различни грижи или притеснения свързани с хора отблизо и далеч. Ако ви се налага да пътувате, то това ще се случи чрез преодоляването на различни спънки или затруднения. През седмицата определено ще преминете през моменти на тъга или сантименталност. За някои от вас тези настроения ще бъдат свързани със загуба на близък човек в недалечното минало. Тази седмица може да се окаже непредсказуема за тези Везни, които лесно избухват, които са склонни лесно да влизат в противоречия с хора от семейството си.

 

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една интересна и динамична седмица, в която ще възникнат нови възможности, нови познанства и неочаквани събития. Може предварително или прибързано да прецените, че някои неща са невъзможни за реализация и да се откажете преди да сте опитали да направите нещо за тях. Добре е да знаете, че това ще бъде седмица, в която късметът ще бъде до вас, но само ако енергията ви е насочена към добри и чисти дела.

В работата или в бизнеса ви тази седмица ще възникне повече напрежение и това може да предизвика безсъние или да се отрази по някакъв начин на физическото ви здраве. Като цяло събитията, които ще преживеете през тези седем дни ще бъдат важни за бъдещето ви и тяхното развитие в голяма степен ще зависи от предварителната ви подготовка и изградена база умения и знания. През седмицата ще имате интересни или благоприятни за вас отношения с жена, която не е ваша роднина.

Това ще бъде благоприятно време за обсъждане на различни имотни проблеми или бъдещи ангажименти свързани с имущество.
Възможно е да се ангажирате с разрешаването на неприятности от финансов характер, нещо което няма да ви затрудни. Тази седмица ще ви изненада чрез събитие в живота на хора, с които сте живели или работили заедно в миналото. Жените Скорпион ще имат няколко интересни срещи и разговори, които ще ги обогатят с полезна и необходима информация. Мъжете ще са изцяло фокусирани върху развитието на професионалните си и бизнес планове и задачи, чието изпълнение е важно да бъде приключено до края на годината.

 

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ви предстои да организирате или да присъствате на срещи с различни хора. Тези събития могат да ви заредят с положителни емоции или благодарение на тях да получите полезна за вас информация. В работата си бъдете реалисти и следвайте стриктно изпълнението на задълженията си. Не си позволявайте по-големи очаквания за постигане на нереални резултати или по-високи доходи.

Ако работите с пари бъдете максимално концентрирани, за да не допуснете неприятна грешка или да не станете обект на нечия измама.
Любовния живот на родените под знака на Стрелец ще е нестабилен, на моменти неясен (поради желанието ви събитията да се развиват по-бързо) или ще възникнат различни противоречия, предимно поради собствената ви емоционалност и чувствителност. По-сложни ще бъдат събитията в любовта за младите представители на този зодиакален знак, които ще преминат през сериозно изпитание на чувствата си.

През тази седмица избягвайте да давате обещания, тъй като предстоят промени, които ще направят невъзможно тяхното изпълнение. Седмицата ще е трудна за тези от вас, които са ангажирани със съдебни или юридически дела. Жените Стрелец ще преживеят емоционално една неприятна новина свързана с човек, когото познават. Мъжете ще имат възможност чрез допълнителна работа да си осигурят свежи приходи в личния си или семеен бюджет.

 

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще се фокусирате върху изпълнението на ваши планове свързани с дома ви,. Ще се ангажирате с малки, но неотложни битови ремонти и промени. Някои от вас могат да очакват разговори или ще имат конкретни действия свързани с покупка на нов дом, имот или друга скъпоструваща вещ.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване.
Ако имате специални очаквания за новини от хора, които живеят в друго населено място, възможно е това да не се случи точно тази седмица или те да не са толкова оптимистични, положителни, колкото вие очаквате.

Разбира се, възможно е едно допълнително развитие на тези неща и промяна на цялата ситуация през следващите седмици. През седмицата ще възникне напрежение свързано с документ или с договор от финансов характер, пропуснато или забравено плащане и други. През седмицата ще имате оживени разговори по телефона или чрез Интернет с ваши приятели или роднини, които живеят в друг град, село или държава. Мъжете Козирог ще трябва по-отговорно да се ангажират с някои неприятности и да търсят мъдри и практични решения. Оставете собственото си Его на заден план. Жените ще преживеят няколко неочаквани ситуации, някои от които ще имат връзка с пари.

Неукротимият дух: 4 зодиакални знака, които никога не се отказват

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще възникне неочаквана ситуация или ангажимент, който може да има връзка с финансов документ, банкова карта или кредит. Възможно е предварително сте подценили възникването на една тази ситуация или да сте пропуснали да изпълните свои ангажименти в срок. Подобни грешки или пропуски от ваша страна може да предизвикат конфликти или неприятности през седмицата. Въпреки вашите реакции, вие ще осъзнаете факта че всичко това се дължи на вашата неорганизираност, предоверяване или разсеяност.

Житейските уроци, които ще ви бъдат дадени през тази седмица няма да ви навредят или въвлекат в неразрешими ситуации. Тяхната цел ще бъде да ви научат по един труден начин как да организирате за в бъдеще собствения си живот. Седмицата носи важно събитие или промени в живота на роднина, който/която може да са родени под знака на Телец, Дева или Козирог или да имат такъв асцедент. В отношенията си с жени бъдете предпазливи, за да не останете разочаровани от неискрената им природа и двуличие.

Жените Водолей ще имат благоприятна седмица за пътуване, и няма да се поддадете на различни страхове, за да реализирате едно такова. Това обаче не бива да ви прави неразумни лековерни и да поставяте себе си и други хора в риск. Мъжете ще могат да си купят нещо лично за себе си, с „извинението“, че това е Коледен или Новогодишен подарък.

 

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще бъдете съпричастни към важно събитие свързано с пътуване, което ваш близък човек или приятел предстои да предприеме. Тази седмица ще изиска по-голямо внимание за тези от вас, чиято работа е свързана с пари или с важни документи.

Неприятностите, където възникнат такива ще са определено вследствие на ваша грешка. Има малка вероятност те са провокирани от някой друг, който има за цел да ви злепостави, затова като цяло се съсредоточете върху собствените си действия. През тази седмица ше ви бъде трудно да реализирате свои планове, които касаят или зависят от действията и решенията на други хора. Липсата на контрол върху тях от ваша страна ще се прояви като ваш личен проблем. Възможно е да се ангажирате с разрешаването на здравословен проблем на ваш роднина или приятел.

През тези седем дни някой ще се опита да ви манипулира, да ви влияе или да се възползва от вашата неопитност, липса на определени знания за да получи някаква облага от една конкретната ситуация. Седмицата ще бъде благоприятна за тези от вас, които имат планове свързани с пътуване. Жените Риби ще трябва да покажат стоическо търпение при реализацията на личните си планове, защото всичко ще се развива бавно или ще зависи от действията на много други хора. Мъжете ще се окажат изненадващо големи оптимисти и ще преминат с по-голяма лекота през седмицата за разлика от жените.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Град в Италия реши да използва “безшумни” фойерверки, с цел да опази здравето на животните

Подобни статии

Back to top button