Любопитно

Сезонът на Лъва носи горещи страсти: Ето какво очаква всяка зодия

Лятото ви може да е започнало бавно, но партито е на път да започне! На 23 юли Слънцето влиза в любимия си знак, отбелязвайки първия ден от сезона на Лъва и ви помага да изживеете горещото лято на мечтите си! Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец процъфтяват най-много в момента, докато фиксираните знаци Телец, Скорпион и Водолей са изправени пред няколко предизвикателства, пише Edna.bg.

 

Когато Слънцето се движи през Лъв, вие чувствате всичко по-силно у себе си. Уверени сте в собствените си убеждения и сте устремени да правите каквото искате с живота си! Това също е време за творчество, така че ако сте художник/певец/танцьор и т.н., може би ще създадете някои от най-великите си работи. Просто се чувствате като най-добрата версия на себе си.

 

Лъвският сезон винаги е светло, запомнящо се време, защото Слънцето е най-силно в този знак. Всички знаят, че Лъвът винаги трябва да бъде звездата на шоуто, но ако не сте внимателни, може да се потопите в не особено приятното поведение на знака и да получите само егоизъм или ревност. Не забравяйте, че има шанс за всички да успеят и да процъфтяват през този сезон на Лъва!

 

Лъвът е драма, емоция, вълнение. Лъвът иска да хвърли блясък върху всичко и да превърне ежедневието в най-приказното изживяване! Ето какво ви очаква според зодията през сезона на Лъва тази година:

 

ОВЕН
Любовта е във въздуха! Зоната на романтиката, секса и забавлението на вашата диаграма се осветява от огнените вибрации на сезона на Лъва. В момента се чувствате по-голям късметлия от всякога! Предстои ви изпълнен с динамика месец. Забавлявайте се, но не ставайте прекалено безразсъдни!

 

ТЕЛЕЦ
Животът у дома е вашият основен приоритет в момента. Разчистете, преустройте, свържете се със семейството си! Сезонът на Лъва ви моли да забавите темпото сега и да се свържете с корените си, така че седнете и се отпуснете!

 

БЛИЗНАЦИ
Чувствате се бъбриви по време на този сезон на Лъва! Този подарък от планетите и звездите се усилва през този месец и независимо дали сте със стари приятели или в ново обкръжение, всички погледи са насочени към вас. Флиртувайте, разказвайте шеги, разговаряйте! Ако имате какво да кажете, кажете го – хората искат да чуят гласа ви!

 

РАК
Сега, когато сезонът на Рака приключи, вие се завръщате към ежедневната си рутина и се връщате на работа. Следващият месец е доста натоварен за вас, но с цялата тази работа идват и допълнителни доходи! Опитайте се да спестите, когато можете, защото въпреки че печелите повече пари сега, по-вероятно е и да харчите повече.

 

ЛЪВ
Честит рожден ден, Лъвове! В съзнанието си вие винаги сте звездата на шоуто, но в момента вниманието към вас е истинско. Кого или какво искате да включите в живота си? Как можете да постигнете това? Ако има някакви важни връзки, работа или проекти, които искате да започнете, сега е моментът!”

 

ДЕВА
Стресирате се твърде много относно това колко полезни сте за другите хора. Обичате да се грижите за тях. Често се грижите по-добре за тях, отколкото за самите себе си и в крайна сметка се претоварвате. Съсредоточете се върху вас. Пазете се повече. Почистете у дома, измислете по-добра рутина за грижа за себе си и не пренебрегвайте съня си! Всички останали могат да се справят и сами без вашата помощ, честна дума.

 

ВЕЗНИ
Този месец е един от най-социалните периоди от годината за вас! Чувствате се по-популярни от всякога, не само защото приятелите ви постоянно ви търсят, но защото навсякъде, където отидете, има нови лица, които се опитват да се свържат с вас. Вашият социален живот е наистина бляскав – наслаждавайте се!

 

СКОРПИОН
Достигате критичен момент в развитието си, особено по отношение на работата. Наистина сте в центъра на вниманието този месец, а шефът ви наблюдава изключително внимателно. Има работа, която трябва да се свърши, затова я свършете! Вашето представяне ще има дългосрочни награди (или последствия!), така че ако се справите добре, вероятно ви очаква бонус или повишение.

 

СТРЕЛЕЦ
Гордеете се с това колко завършена и образована личност сте и този месец е тук, за да ви помогне да станете още по-добри. Независимо дали става въпрос за пътуване, курс или просто ново хоби, вие научавате тонове нови неща и израствате още повече през този месец!

 

КОЗИРОГ
Ангажираността е много важна за вас. Този месец се фокусирате върху най-тесните си, най-силни връзки и се научавате как да ги направите още по-стабилни. Супер емоционалната, еротична атмосфера е перфектна за интимни отношения с някой специален човек. Просто знайте, че ако се заблуждавате, че това е неангажиращ флирт, вероятно ще развиете чувства!

 

ВОДОЛЕЙ
Вашият любовен живот ви завладява този месец! Всички ваши взаимоотношения – включително платоничните – са най-големият ви фокус. Укрепвате връзките си, създавате нови взаимоотношения и се наслаждавате на вълнуващи преживявания с вашата полвинка или с най-добрия си приятел.

 

РИБИ
Лъвските вибрации могат да бъдат много егоцентрични, както всички знаем. Но знаете ли какво, Риби? Отдайте им се! През този сезон се фокусирайте върху себе си и здравето си – физическо и психическо. Започнете по-здравословно, по-продуктивно поведение, подобрете грижата за себе си и ще бъдете изненадани от дългосрочните ползи, които ви се случват.

 

Източник: Edna.bg

 

Неделен КЪСМЕТ ще зарадва всяка зодия днес

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button