БългарияНа ФокусПоследни новини

Шофьорът на разцепения джип в Пловдив е бил син на служителка в КАТ, отдел „регистрации“

Кристиан Екмекчиян е загиналият 21-годишен шофьор, който тази нощ се разби с джип „Рейндж Ровър” на бул. „Руски” в Пловдив. Той е син на служителката на КАТ Петя Екмекчиян от отдел “Регистрации”, пише TrafficNews. Момичето, което е пътувало на предната седалка е 20-годишната Теодора Николова. Тя също е загинала на място.

Автомобилът, който причини тежката катастрофа на булевард „Руски“ в Пловдив, се е движил с над 150 км в час. Камерите на общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ към община Пловдив са заснели движението му, съобщи Георги Стоилов, шеф на фирмата пред bTV.

Тежкият инцидент стана рано в понеделник около 3:30 ч. и отне живота на двама млади – 21-годишно момче и 20-годишно момиче. Мощен джип се вряза с висока скорост в дървета. Автомобилът е пътувал от Централна гара в посока бул. „Шести септември“.

Според изчисления на експертите от общинската фирма колата се е движила с изключително висока скорост – над 150 км. Записите са предадени на полицията. От общинското предприятие планират да сложат допълнителни камери, които да намалят тежките катастрофи на булеварда.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Борисов: ГЕРБ ще бъде водещ ако има правителство, да не ми поставят условия

Подобни статии

Back to top button