БългарияНа ФокусПоследни новини

Синът на бившия финансов министър Стоян Александров е арестуван за тежкото убийство в София

Синът на бившия финансов министър Стоян Александров – Петър Александров, е единият от двамата задържани за тежкото убийство в София, пише „24 часа“. До момента официално от полицията и прокуратурата не потвърждават дали е вярно.

Другият задържан е Александър Кинов, който има погребална агенция.

Това обяснява и факта, че убитият мъж е намерен в морга, която е била на траурната  агенция.

Убийството беше разплетено в петък вечерта. Според запознати мъжът е дължал пари на Петър Александров и Александър Кинов. Неофициално се говори за 300 хил. лева.

От прокуратурата обявиха по-рано, че двама мъже са задържани за тежко убийство в района на София, а мотивът за престъплението вероятно е финансов.

Мъжете са арестувани при съвместна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта, след като роднини на жертвата подали сигнал за неговото изчезване. Тялото на убития мъж е открито в камера в морга, като той е бил настанен там с фалшиви документи.

В същото време двамата мъже опитали да минали границата между България и Сърбия. По този начин извършителите искали да прикрият следите от престъплението.

Двамата, заподозрени за убийството, са задържани за 72 часа и се очаква утре прокуратурата да поиска постоянния им арест. Те вече са с повдигнати обвинения.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Вече е затворено локалното платно на „Цариградско шосе“ същинският строеж още не е започнал

Подобни статии

Back to top button