Скорпионите да изберат червеното, Раците – да излязат от унинието

Скорпионите да изберат червеното, Раците – да излязат от унинието

Хороскоп за 29 април 2020 г.

 

Овен
Това е ден за мънички радости. Обърнете внимание на малките жестове от страна на любимия ви човек и ги изживейте заедно.

 

Телец
Това е ден, в който ще откриете нещо много важно за вас. Покажете, че цените случилото се пред човека, който има заслуга за това.

 

Близнаци
Днес ще имате възможността да помогнете на приятел и да го ободрите. Не пестете добрите думи и надеждата за него.

 

Рак
През този ден не попадайте в плен на тъгата. Може да ви се струва, че сте отчаяни, но едно малко усилие ще ви извади от унинието.

 

Лъв
Това е ден, в който да помислите за вашето развитие в професионална или лична насока. Идеите ви ще са плодотворни.

 

Дева
Днес няма да имате възможност да лавирате. От вас ще се изисква ясен и точен отговор. Това ще е полезно и за вас самите.

 

Везни
Това е ден, в който да потърсите истината в малките неща. Засега оставете големите планове, още не им е дошло времето.

 

Скорпион
Този вторник е добър ден за финансови операции. Ако ви предстоят крупни покупки изберете червения цвят. Той ще ви носи късмет.

 

Стрелец
Този вторник оставете нещата да се развиват от само себе си. Вероятно няма да сте във форма да взимате решения. Не започвайте важни разговори.

 

Козирог
Този вторник не бъдете прекалено големи съдници. Може да посочите нечии грешки, но не наблягайте прекалено на тях. Посочете решение.

 

Водолей
Днес може да ви потърсят от необичайно място. Ще получите интересно предложение, но не бързайте да приемате. Проучете добре условията.

 

Риби
Днес помислете за забравените дейности, които преди са ви носили удоволствие и наслада. Време е да възобновите свое хоби.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО