Скорпионите с несбъднати финансови мечти през 2020-а

Скорпионите с несбъднати финансови мечти през 2020-а

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Скорпионите

 

Ако през 2020 година, Скорпионите са „поели курс“ към финансово обогатяване, то едва ли мечтата им ще се реализира в пълна степен. Разбира се, без пари няма да останете, но и милиони няма да заработите. Ще имате много разходи, особено, ако сте решили да направите ремонт или да купите нещо голямо.

 

Хороскопът за 2020 година съветва Скорпионите да бъдат много внимателни през пролетта и есента, когато финансите мълниеносно ще изчезнат. Не забравяйте да бъдете практични и пестеливи, а също и да не влизате в дългове, дори ситуацията да се окаже критична. Най-добрият изход от положението е да си намерите допълнителна работа. В годината на Плъха има възможност да сключите договор, който да ви донесе стабилни приходи до края на декември.

 

Отлична подкрепа за стабилизиране на материалното положение ще бъде частният бизнес. Ако Скорпионите са силни в комерсиалните дела, няма от какво да се страхуват. Дори и да има загуби, те няма да бъдат значителни. През май и юни не са изключени големи печалби, но не трябва да се надявате единствено на късмета.

 

Звездите прогнозират благоприятна ситуация с парите, особено като се вземат предвид командировките. Но, и тук всичко ще зависи от това, с какви партньори ще започнете да си сътрудничите. Не се подвеждайте по обещанията, проверявайте всичко до най-дребните подробности. Ако имате възможност, намерете си спонсор, а също завържете отношения с влиятелни хора.

 

Есента на 2020 година е подходяща да вложите част от парите си в нещо, което вече многократно ви е носило доходи. Това може да бъде старо хоби или творчески проект. От това, колко ловко Скорпионите ще обърнат сделката, ще зависи финансовата ситуация до началото на зимата.

 

Хороскопът предсказва рязко излитане в кариерата, ако не се предавате, заради дребните затрудния. Обръщайте внимание на всичко, което ви обкръжава. Стойте по-далече от негативните личности. Полезно е да поемете част от тежестта на отговорностите, ако шефът ви повери нов, мащабен проект. Ръководството не напразно е избрало вас, оправдайте това високо доверие..

 

През пролетта на Скорпионите ще обещаят много, но ще получат минимално. В годината на Плъха е много лесно да се окажете в бройката на излъганите и отхвърлените, затова бъдете внимателни при общуването с хората.

 

Дори приятелите, които ви предлагат сътрудничество, ще се покажат от най-неизгодната страна. Но тогава, най-накрая, вие ще разберете с кого да продължите по пътя и на кого да не обръщате внимание. Предстои ви тежка борба с конкурентите, при това, в навечерието на новогодишните празници.

 

Здравен хороскоп за 2020 година за Скорпион

 

Астрологичната прогноза за 2020 година съветва Скорпионите по-често да се вслушват в организма си, за да не пропуснат сигналите на заболяване, а и да започнат навреме лечението. Разбира се, вие не сте нехайни в това отношение, но, заради многото работа и развлечения, може да се окажете без сили. На първо място трябва да поставите правилното хранене, а също и спортните занимания. Здравословният начин на живот ще ви помогне да запазите вътрешния си баланс.

 

Ако в годината на Плъха, най-накрая не посетите зъболекарския кабинет, ще останете без зъби. Тук нямате варианти, затова намерете време и пари, за да блеснете с холивудската си усмивка. Уязвимите органи са стомахът, сърцето и черният дроб, затова Скорпионите трябва внимателно да следят тяхната работа. Желателно е да плувате, да се запишете на фитнес, а лятото да се печете на слънце.

 

Астрологичната прогноза препоръчва по-често да „изтръсквате“ негативната енергия. За целта ще ви бъдат от полза йогата, медитацията и дихателните упражнения. А, ако сте решили да укрепите психическото си здраве с помощта на народната медицина, то се обърнете към тези, които могат, наистина, да ви дадат полезни съвети. И, разбира се, вечер си лягайте рано.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО