You are currently viewing Слави Трифонов за Татяна Дончева: Зам.-председателят на парламента прилича на жълт вестник

Слави Трифонов за Татяна Дончева: Зам.-председателят на парламента прилича на жълт вестник

След като Татяна Дончева обяви, че Слави Трифонов е слаб физически и психически и някой взема решения вместо него, лидерът на „Има такъв народ“ отговори. В страницата си във Фейсбук той написа, че Дончева, която е зам.-председател на Народното събрание говори като жълт вестник.

 

Ето и пълната му публикация:

 

„Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник „Шок“. Не – „Уикенд“ беше. Не, не, вестник „Папараци“ или вестник „Сензация“. Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

 

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.“

 

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК