Любопитно

След 77 години брак: Мъж се разведе със съпругата си заради изневяра преди 60 години

99-годишен италианец подаде молба за развод с 96-годишната си съпруга, с която били заедно 77 години, но наскоро открива писма от нейна афера преди 60 години.

Мъжът, идентифициран в съдебните документи като Антонио С., открил писмата, разменени между съпругата му и бившата изгора, пише Telegraph . Той се изправи срещу съпругата си Роза С., която според информацията признава за аферата, и се опитала да го убеди да преосмисли нещата.

Роден в Сардиния, Антонио се запознава с Роза през 30-те години на миналия век, докато е служил като част от италианските карабинери в нейния роден Неапол. Италианската преса посочи южняшката кръв на двойката, като катализатор за раздялата, отбелязва Telegraph.

Ето и още някои от най-причудливите причини за развод. Вярвате или не, но японска двойка се разделила, защото мъжът не харесвал любимия анимационен филм на съпругата си.
Мъж от Дубай пък вярвал, че в съпругата му се е вселил дявол. Жена решава, че вече не харесва половия атрибут на своя избраник – говорим за естетика, не за друго.

Изглежда, че и от любов може да боли глава. Индиец се развел, защото съпругата му навсякъде и по всяко време била предразположена към страстни преживявания, което принудило мъжът да взима медикаменти за подобряване на либидото.

Жена напуснала мъжа си, защото разбрала, че в телефонния си указател той я е записал под името на известния затвор „Гуантанамо“.

Неотдавна телевизия Ей Би Си съобщи за случая, в който папагал издал на собственичката си, че съпругът й е изневерил.

Сред другите най-странни причини за развод е „осиновяването“ на 550 котки, заради които не останало място за съпруга и той бил принуден да напусне семейното гнездо. Друг 15-годишен брак пък се разпаднал, защото мъжът чистел постоянно и бил вманиачен по хигиената.
Мъж поискал развод, защото съпругата му се влюбила в кон.

Източник: Телеграф 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Социалните медии могат да вредят на децата, колкото пушенето или хазартът

Подобни статии

Back to top button