ЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

София Вергара: Разведох се, защото не исках да раждам след 50

София Вергара заяви пред испанското издание El País, че причината за развода ѝ със съпруга ѝ Джо Манганиело е нежеланието ѝ да стане майка след навършването на 50 години. От друга страна, 47-годишният ѝ бивш съпруг, който е с четири години по-млад от нея, е искал да стане баща.

„Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми беше по-млад от мен, той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка. Не смятам, че това е справедливо спрямо детето. Уважавам тези, които го правят, но това вече не е за мен“, обяснява тя. – „Почти съм в менопауза, това е естественият ход на нещата“.

Вергара е готова да общува с деца – но само като баба, ако децата ще са на по-възрастния ѝ син Маноло. „Родих сина си на 19 години, сега той е на 32 и съм готова да бъда баба, а не майка. Така че ако той открие любовта, може да дойде при мен с децата си. А след това аз ще му ги върна и ще продължа живота си“.

София Вергара и Джо Манганиело обявиха развода си след седем години брак през юли миналата година. След това медиите започнаха да обсъждат различни причини: сред предположенията беше и това, че София Вергара не иска да води спокоен семеен живот, а търси публичност и иска да направи кариера.

Малко след като скъсва с Манганиело, Вергара започва да се среща с лекар на име Джъстин Салиман, а Манганиело се събра с актрисата Кейтлин О’Конър.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Невероятен късмет от съдбата ще направи деня ви неповторим

Подобни статии

Back to top button