Последни новинихороскоп

Стари грешки преследват една от зодиите, друга …

Хороскоп за 27 юли 2019 г. 

Овен

Каквото и да правите сега първо помислете за последиците. Колкото и да сте добри и вие правите грешки, Тази събота някоя от тях може да е фатална. А и не си правете сметката без кръчмаря. Днес обстановката в службата ще стане по-напрегната – може да бъдете принудени да направите нещо, което не искате, или да срещнете съпротива от висшестоящ. Каквото и да се случва, пробвайте да решите проблема с разговор и не се настройвайте агресивно. През днешния ден може би не е най-удачно да прилагате директен подход.

Телец 

Тази събота имате реалния шанс да станете по-богати. Не очаквайте да завалят пачки пари към вас. Печалбата може да бъде в духовен аспект.Способността ви да проявявате съчувствие ви дава възможност да разбирате по-добре хората. Вие сте способни да вникнете в преживяванията и желанията, съвсем квалифицирано да им забършете носовете и т.н. Ако днес се безпокоите за нещо, говорете с приятел или най-добре с човека, който е предизвикал притесненията ви. Разговорът може да ви даде яснота и да ви покаже дали сте на прав път. Не слагайте бариери между себе си и другия човек, а му позволете да разбере как се чувствате.

Близнаци

Тази събота ресурсите, с които разполагате ще са много ограничени, по тази причина ще трябва да ги изразходвате много внимателно. Дръжте очите си отворени на четири и бъдете много предпазливи. Днес общуването с близки хора и роднини ще ви доставя удоволствие, а е възможно и да научите добри новини, свързани с член на семейството. Ако имате желание да се сдобиете с нещо ново, за да си осигурите малко повече комфорт у дома, удовлетворете го – ще направите добра покупка.

Рак

Тази събота проблема ви не е в това как правите нещата. В това отношение всичко е наред. Може би просто сте съсредоточили силите си не върху този обект, върху който трябва.  Огледайте се около себе си и подберете правилните цели. Днес поведението на половинката ви или на друг близък човек лесно ще ви извади от контрол. Повечето от вас ще реагират или нападателно, или отбранително, а по-смелите може да споделят неща, които досега са таили в себе си. Ще бъдете силно раними, така че, ако хората до вас не ви утешават, опитайте се да го направите сами – например, като се отдадете на приятно занимание.

Лъв

Време е да престанете да се осланяте на лаврите си. Вече е време за замислянето на нови подвизи. Ще се почувствате изключително добре и горди със себе си. Днес по всяка вероятност ще ви занимават по-практични въпроси – свързани с финанси, рутинни задачи или с организацията на работата. Обърнете внимание на здравето си – ако не се чувствате добре или емоционално сте изтощени, не се насилвайте да живеете на пълни обороти, тъй като резултатите няма да ви харесат.

Дева

Тази събота ще си имате работа с нещо, което не разбирате много добре. Не се срамувайте да си го признаете и  смело задавайте въпроси. Ако е необходимо посъветвайте се и със специалист от дадената сфера. Днес бъдете по-дейни, защото, каквото и да подхванете, има голяма вероятност работата да ви спори и да постигнете подобрение в някаква област. В личния си живот ще бъдете по-емоционални и ще имате нужда близките ви да одобряват това, което правите.

Везни

Тази събота може да си позволите да поемете риск, но нека все пак има капка разум в него. Демонстрацията на сила ще повиши очакванията към вас и после няма накъде да бягате – ще трябва да се докажете. Ако днес трябва да водите разговор, то вероятно няма да ви бъде лесно и ще трябва да проявите по-голямо търпение – и към себе си, и към събеседника си. Това обаче не означава да се отказвате. И ако у вас се породи чувство, че е дошъл моментът да признаете или да обсъдите нещо с близък човек, направете го.

Скорпион

Това е ден за успешни манипулации, но не са изключени и грешки. Хората ще ви вярват за всичко, което кажете и няма да се усъмнят в нищо. Не забравяйте, че денят си има край и следва нов де в който нещата ще са коренно различни. Днешният ден е особено благоприятен за нови проекти и нови инициативи в професионалната област – ако сте замислили такива, може да бъдете по-смели и да поемате премерени рискове. Оглеждайте се и за нови възможности да подобрите нещо, което вече сте създали, да разширите бизнеса си или да установите нови контакти.

Стрелец

Това е ден за признаване на грешки. Може да не си посипвате главата с пепел. Разбирането на нещата ще покаже много на останалите, но не допускайте едни и същи грешки. Днес бъдете по-адаптивни – и към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Може партньорът/партньорката да ви провокира с поведението си или да се наложи да се откажете от нещо. Ако започнете да се ядосвате и да изисквате нещата да се случват както вие сте си решили, ще си докарате още по-голямо напрежение.

Козирог

Тази събота се опитайте се да не се разсейвате с всяка дреболия, която ви се изпречи на пътя. Въведете ред  в действията си и съсредоточете силите си върху едно конкретно нещо. Днес обстановката вкъщи ще бъде по-напрегната. За да не се стига до сериозен спор, опитайте се да давате по-голяма свобода на близките си и да не се сърдите, ако те не споделят вашите възгледи, а правят грешки. Всеки опит да контролирате околните ще бъде обречен на неуспех и ще отприщи сериозна съпротива.

Водолей 

Тази събота се пазете от делови и най-вече правни грешки. Ако нещо не ви е ясно – задавайте колкото се може повече въпроси. Гледайте да има и някой с вас, с когото да обсъдите чутата информация по- късно. Днес отношенията с колегите или с подчинените ви ще станат по-сложни – възможно е да се превърнете в обект на нечии манипулации, някой да говори зад гърба ви или да се опита да се възползва от вас. Не е нужно да ставате параноици, но все пак си имайте едно наум.

Риби

Тази събота ще протече по един необичаен начин. Малки грешки ще помрачат настроението ви, но каквото и да става е за добро. Подчинете се на обстоятелствата и не съжалявайте за нищо. Добър ден за за почване на диета. Днес не се доверявайте прекалено на хората, с които се запознавате – не всеки, който ви привлича неудържимо, ще ви желае доброто. Не се поддавайте на нечий чар, без да сте сигурни с кого си имате работа. Рискът от прояви на насилие е повишен, така че избягвайте агресивните хора и опасните ситуации.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

9 Факта за Невена Коканова, които ни напомнят колко велика беше тя!

Подобни статии

Back to top button