СТРЕЛЦИТЕ – 10 причини да ги обичате

СТРЕЛЦИТЕ – 10 причини да ги обичате

Стрелците, са ярки, красиви и остроумни. Те са едни от най-неповторимите представители на зодиака, които винаги знаят какво да кажат – на правилното място в точния момент. Няма как да не ги обичате, затова сме сигурни, че ще се съгласите с десетте им качества, които сме подбрали, за да ви го докажем:

 

1. Увереност
Жената Стрелец си знае цената. Те могат да вземат ума на някого само с един поглед или движение на главата, те са много ярки, емоционални и красиви. При това няма никога да дотегнат.

 

2. Контрол над емоциите
Стрелецът никога няма да предизвиква скандали, евтини истерии и да пролива напразни сълзи. Техният постулат в отношенията е, че всичко трябва да бъде точно и справедливо. Те никога няма да ви предадат и да ви забият нож в гърба.

 

3. Въплъщение на желанията
Стрелците са много амбициозни, те искат всичко и веднага, и в повечето случаи го добиват. При това Стрелците изпълняват не само своите желания, но и на тези, които обичат.

 

4. Приемат хората такива, каквито са
Стрелецът няма да ви променят или да ви съдят за нещо. Те приемат хората с всичките им недостатъци и достойнства.

 

5. Обичат да спортуват и да пътешестват
Светът за Стрелците е много голям. Те не обичат да седят на едно място и да се ограничават, тяхната страст са пътешествията. Именно пътешествията даряват Стрелците с нови емоции, впечатления и възможност да променят себе си и да погледнат по друг начин на нещата. Освен това Стрелците са и големи любители на спорта.

 

6. Съчетание на ум и красота
Рядко качество, съгласете се? Освен че са умопомрачително красиви, така че след тях да се обръща всеки мъж, жените Стрелец са и необичайно умни. С такава жена можете да обсъдите и политиката, и икономиката и футбола. Няма да ви бъде скучно!

 

7. Необичаен поглед върху живота
Стрелците имат свое, различно от на другите мнение практически по всеки въпрос. Те винаги са готови да помогнат и да изберат правилното решение.

 

8. Умение да се забавляват
Стрелците умеят не само добре да работят, но и добре да релаксират. Той е майстор на смеха, хумора и купоните. Там, където има Стрелец, никога не е скучно! Те ще развеселят и най-трудния събеседник.

 

9. Любовта е най-важното нещо в живота им
Стрелците умеят да обичат истинските. Те се привързват много и “врастват” в хората, много тежко преживяват разделите и не признават мимолетни романси. Ако Стрелец ви казва, че ви обича – не се съмнявайте, това е чистата истина

 

10. Прекрасни партньори и приятели
Стрелецът няма да бъде само ваш партньор в любовта, но и отличен другар за цял живот. Така че ако сте получили Стрелец за себе си, вие сте истински щастливци! Дръжте своето щастие по-здраво!

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО