БългарияНа ФокусПоследни новини

Тагарев: Няма да поадавам оставка

Министърът на отбраната Тодор Тагарев заяви, че няма намерение да подава своята оставка.

Той е на изслушване в парламентарната комисия по отбрана във връзка с военната помощ на Украйна и процеса за придобиване на трикоординатни радари, съобщава БТА.

Премиерът Николай Денков ще подаде оставка на 6 март. Защо да подавам дни по-рано, няма никакъв смисъл, заяви министърът.

Трябва да има смяна, това е неработещ министър, за мен той не си е свършил работата, каза по-рано днес председателят на ГЕРБ Бойко Борисов за министъра на отбраната. Нулева работа за Украйна, всичко досега, което беше свършено, беше свършено от парламента, Тагарев свърши една голяма нула, каза и съпредседателят на ДПС Делян Пеевски. Тодор Тагарев трябва да си ходи по най-бързия начин от българската политика, смята и Борислав Гуцанов от „БСП за България“. Според „Възраждане“ Тагарев трябва да бъде „обвиняем и съден за шпионаж в полза на чужда държава“. 

Всички евроатлантически партньори много харесват Тодор Тагарев, отговори съпредседателят на ПП Кирил Петков и добави, че не разбира желанието за неговата оставка.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Кирил Петков: Искам да видя коалиционното споразумение с ГЕРБ, вярваме на Мария Габриел

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button