БългарияНа ФокусПоследни новини

Велико Минков: Никога не съм виждал детето си, съдът се бави

Депутатът Велико Минков се оплака от съда, след като се оказа, че се бави гражданското дело за установяване на произхода на сина му Кристиян. 

Минков е баща на едно от децата на арестуваната за убийството на съпруга си Габриела Славова. Преди тя да убие своя съпруг Пейо, стана ясно, че има дългогодишен скандал между нея и Минков за произхода на детето му.

След като тя и майка й убиха жестоко Пейо в колата му и бяха заловени, Минков призова да се изясни произхода на сина му и да може той, като негов баща, да го отглежда.

„Изненадващо се забавят нещата в бургаския съд, доколкото разбирам от адвокатите, че елементарни неща не се случват със седмици, а това е безкрайно дълго проточване за едно бебе, за решаването на съдбата му. Аз съм му баща и никога не съм го виждал“, каза Велико Минков.

След като Софийският административен съд отложи делото заведено от Габриела Славова, с което оспорва заповедта за настаняване на бебето при родителите на Пейо Пеев, биологичният баща на бебето – Велико Минев заяви, че се надява скоро да стане страна и по това дело. Както и че се надява съдът да не уважи искането на Габриела Славова.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Кирил Петков: Искам да видя коалиционното споразумение с ГЕРБ, вярваме на Мария Габриел

Подобни статии

Back to top button