BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Тъкър Карлсън потвърди – ще прави интервю с Владимир Путин

Един от най-известните журналисти в света, водещият Тъкър Карлсън, потвърди, че ще направи интервю с президента на Русия Владимир Путин. Тъкър, който пуска своите видеа в социалната мрежа Х, е сред най-гледаните журланисти в света, като интервюто му с Доналд Тръмп бе гледано от стотици милиони души. Той е провел интервюта с политици като Виктор Орбан и много други, а интервю с Путин бе заявил, че иска да направи още докато бе водещ във Фокс Нюз.

Той публикува кратко видео в своя профил, в който официално потвърждава интервюто и заявява, че го прави заради свободата на словото. Според него трябва да бъде предоставена информация на гражданите и те да решат какво да правят с нея. 

Подобни интервюта са провеждани със Садам Хюсеин и Осама бин Ладен, но и в двата случая преди двамата да се превърнат в открити врагове на САЩ.

Много от представителите на Демократическата партия в САЩ обявиха Тъкър за предател, като някои дори призоваха той да бъде арестуван, когато се върне в държавата. Украински коментатори също се обявиха силно против интервюто, което според тях ще е ПР акция за Путин. 

Очаква се то да бъде публикувано малко по-късно днес, като вчера бе пуснато потвърждението, че ще го има „скоро“. Тъкър Карлсън е потвърдил, че ще бъде публикувано в Х, където Илон Мъск вече е дал обещание, че няма да бъде цензурирано. То също така ще бъде достъпно на негови уебсайт. Друго обещание е, че интервюто ще бъде в суров вид, без никаква редакторска намеса.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Българско олио във Франция се продава два пъти по-евтино при около 4500 лева средна заплата

Подобни статии

Back to top button