Любопитнохороскоп

Тъмни мисли преследват 4 зодии през март

Лош късмет и мрачни мисли предследват някои от зодиите през март. Ето кои са те:

Риби
Рибите често изпадат в депресивни състояния. Качеството им да изопачават нещата и да си измислят сценарии, които не граничат с действителността, е причината за това. През март обаче те ще бъдат тъжни, не защото сами си причиняват болка, а защото някой им липсва и нищо не успява да запълни празнотата в сърцето им. За щастие, че хубавото време успява да отмие болката, а много скоро предстоят топлите месеци, с които страданието ще изчезне безследно.

Съдбата носи късмет и добро настроение на всяка от зодиите в петък

Рак
Множеството проблеми на Раците са причина за мрачното им настроение през месеца. Ще им се наложи да се изправят пред трудностите и да се преборят с тях. Това за представителите на зодиака не е невъзможно, тъй като те са силни личности и сами успяват да подреждат животите си. Много скоро тъгата им ще бъде отмита и на нейно място ще се настанят душевният мир и семейният уют.

Дневен хороскоп: Овните да се готвят за тежка битка, Близнаците да внимават с ревността 

Скорпион
Сскорпионите ще изпитват странна носталгия. Самите те не са сигурни какво провокира тези чувства. Това няма да е задълго – съвсем скоро те ще намерят утеха в прегръдките на любим човек и цялата тази болка ще остане в миналото.

Кои зодии не се понасят взаимно?

Водолей
Водолеите няма да бъдат най-радостните хора през март. Предстои им да се изправят лице в лице с трудностите и да ги превъзмогнат. Те трябва да бъдат организирани, както никога до сега, така че страданието скоро да бъде забравено.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Събудете се свежи: Тези средства за красота действат, докато спите

Подобни статии

Back to top button