You are currently viewing Тези три зодии ще имат вечно пълни джобове през 2022 г.

Тези три зодии ще имат вечно пълни джобове през 2022 г.

Все повече се приближаваме до новата година, а астролозите вече са направили своите зодиакални прогнози. Годината на Водния тигър ще донесе материални успехи на много зодии, но най-силно ще се отразят на 3 зодиакални знака, пише Actualno.com.

 

Късметът ще е особено изразен в периода между планетите Плутон и Юпитер или по-конкретно – от края на месец април до първите 1-2 седмици на май. По това време планетата Юпитер е свързана и с Нептун, което допълнително засилва сферите на материалното, успеха и мечтите. Ред е да видим и кои ще са най-големите късметлии във финансов аспект:

 

Телец
2022 г. ще е съдбовна за Телците, тъй като ще ги постави в различни кармични ситуации, от които ще зависят и материалните им успехи за в бъдеще. Съветваме ви да се насочите към дигиталното развитие, към търсене на възможности за бизнес в социалните мрежи, създаване на профили и т.н., тъй като не е изключено приходите ви да дойдат именно оттам. Едно е ясно – новата година ще доведе със себе си много невероятни възможности, надграждащи ви, отварящи ви много врати и снабдяващи ви с много финанси. Смеем да кажем, че такова силно материално влияние се случва веднъж на няколко години, възползвайте се максимално от ситуациите.

 

Скорпион
През годината на Водния Тигър Скорпионите ще предприемат сериозни крачки, чрез които да постигнат финансова независимост. Април месец ще е най-подходящ за тези цели, тъй като Плутон ще бъде в „аспекта на милионера“, отново с Юпитер, а това със сигурност предвещава успех в начинанията.

 

Не е изключено и да бъдете щедро възнаградени за работата си, но ви съветваме да не се концентрирате върху сумата, а да продължите да наблягате на грижата за клиента. Бизнес предложения също са възможни, премисляйте добре ситуациите, в които попадате и не взимайте импулсивни решения. Обмислете действията си, за да не изгоните сами успеха от вас.

 

Водолей
Тук може би имаме най-силно финансово влияние, тъй като Водолеите ще се радват на късмет и благополучие през цялата година поради разположението на Юпитер. Това последно се случи пред 12 г., а новата 2022 г. ще припомни на този зодиакален знак какво е успех.

 

Не бива да губите увереността си, тъй като задържането на успеха и печалбите ще се повлияят от вашето държание. Гледайте обективно на себе си – обърнете внимание както на положителните, така и на отрицателните си черти. Открийте какво ви стопира и го премахнете, за да допуснете просперитета в своята душа.

 

Източник: Actualno.com

 

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО