Любопитнохороскоп

Тези зодии да внимават: Няма да имат късмет до края на месеца

При всеки човек има периоди, когато нещата просто не се получават. През този месец има четири зодии, при които работата няма да спори. Ако вие сте една от тези зодии, трябва да знаете, че ще имате нужда от доста търпение и спокойствие, защото август месец няма да е много добре настроен към вас, даже ще ви изправи пред няколко сериозни изпитания. Не е нужно да се паникьосвате от това, което ви очаква, просто бъдете по-внимателни с нещата, с които се захващате и с хората, с които общувате.

Тези зодии да внимават през август: Ще си докарат беля на главата

Вижте кои четири зодии няма да имат късмет до края на месеца:

Риби: Въпреки че Сатурн се намираше във вашия знак през първото десетилетие на месеца, на 10-ти Август Марс премина във вашия срещуположен знак, който е Дева и което има влияние върху вашите отношения както на професионално, така и на лично ниво. Това може да доведе до затруднения и проблеми. Затова е важно да се откажете от пасивното си поведение възможно най-скоро и да признаете, че има други хора, чиито нужди също са важни. Това ще помогне да се избегнат конфликти и разногласия с бизнес партньорите и колегите ви. Ако осъзнаете, че понякога е трудно да разграничите граници и приоритети, и изразите искрено съжаление за поведението си, извинението ще бъде прието. Въпреки това, ако прекалявате и се опитвате да се оправдаете с измислени извинения като “Не разбрах”, “Не знаех”, “Не забелязах” или “Забравих”, трябва да бъдете готови да поемете отговорност, тъй като те няма да ви помогнат да излезете от ситуацията и най-вероятно хората няма да ви простят.

Близнаци: Марс влезе във вашия 4-ти дом на 10-то число от месеца, което ви донесе положителни моменти и ситуации с членовете на вашето семейство, независимо дали става въпрос за семейството, от което произлизате, или това, което сте създали впоследствие. Може да ви се наложи да се справите с някои финансови и романтични проблеми. В същото време може да се сблъскате със значителни щети и да ви се наложи да извършвате ремонтни дейности във вашия дом. Това може да доведе до напрежение и разправии с другите членове на семейството. Затова ви съветваме да започнете сами да разчиствате и поддържате дома си, за да избегнете допълнителни конфликти. Около 20-ти Август ще се усетите още по-натоварени, тъй като работните задължения ще излязат на преден план и ще трябва да се справите както с домашните, така и с работните ангажименти. Внимавайте с финансовите и романтични проблеми и бъдете готови да се справите с тях по най-добрия начин.

Неволята ще научи 3 зодии да се справят сами с живота

Дева: След като Марс влезе във вашия знак на 10-ти Август, вие започнахте да насочвате и организирате всички хора около вас. Ако някой се изправи на вашия път, не се страхувате да изразите своите мисли и да критикувате тяхното поведение. Въпреки това, ако сте родени в първата декада на зодията, около 20-ти Август ще ви бъде припомнено по неприятен начин, че Сатурн се намира в срещуположност на вашата позиция. Ако не може да се смирите с несъвършенствата или навиците на другите важни хора в живота ви, може би е добре да се оттеглите, докато този период отмине. Ако сте родени в третата декада, ще се сблъскате с въпроси от романтично естество или такива, свързани с приятелските и междуличностни взаимоотношения. Тези въпроси ще ви налагат да избирате дали да изразите своите мисли и наболели въпроси, или да ги пренебрегнете до следващия път, когато те отново бъдат повдигнати – което ще се случи съвсем скоро време. Другата ви възможност е да се отдадете на сигурна почивка, която ще е най-добре да прекарате сами. Бъдете особено внимателни през 17-ти и 21-ви Август.

Стрелец: Ако отпускарският сезон ви е повлиял и сте се отпуснали твърде много, влизането на Марс в Дева на 10-то число със сигурност ви е върнало на работното място. Бъдете внимателни с шегите и закачките на работа, защото има риск да си навлечете сериозни проблеми и конфликти с шефовете ви. Най-добре е да съберете своите мисли и да бъдете по-обрани в поведението си, освен ако не искате да си създадете сериозни проблеми и дори да се наложи да търсите нова работа. Добрата новина е, че около 20-ти Август ще постигнете успехи.

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Тези 3 зодии не знаят как да изразят любовта си

Подобни статии

Back to top button