БългарияНа ФокусПоследни новини

Тийнейджъри в София пребиват жестоко бездомна жена, снимали клип в който се смеят докато я бият

Група тийнейджъри пребиха жестоко жена, вероятно бездомна, в София. Тя е получила ритници по цялото тяло. Младежите записали бруталната агресия с телефон и качили клипа в социалните мрежи. На видеото се чува смехът им. Бащата на едно от децата категорично отказа да коментира случая.

„Лично познавам едно от децата. Не мога да го окачествя като „агресивно“. Децата са между 13 и 15 години. Едно от тях е момиче, което е още по-страшно. Предполагам, че причината за агресията е възпитанието от родителите ѝ. Майка ѝ от години е в чужбина. За мен семейството те учи на емпатия и милосърдие. Момичето е дете на разделени родители, което за съжаление е масово и се отразява на психиката”, заяви пред NOVA жена, която познава едно от децата, но пожелала да запази анонимност.

„Поведението на това дете е неглижирано и се отразява върху личността. На видеото няма естествен смях – инфантилен е. Не е истинска радост, не е серотонинът, който трябва да получи едно дете. Проблемът идва от вкъщи – със сигурност. Хубаво ще бъде в училище да се изучава повече емоционална интелигентност. Ако си направя ретроспекция бих казала, че момичето обичаше да се подиграва, което беше наивно в началото“, заяви още жената.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Официално – тол камерите не могат да глобяват шофьори за превишена скорост

Подобни статии

Back to top button