БългарияНа ФокусПоследни новини

Тошко Йорданов: Истината е, че битката е кой да краде през „Лукойл”

Истината е, че битката е кой да краде през „Лукойл”. Днес загубиха един на парламента затова да си мерят предложенията за дерогация. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание Тошко Йорданов от ИТН.

„Дали в момента надценката е над литър гориво, която според Делян Добрев се движи по жълтите павета, или вероятно към някой от министрите в управлението, дали заради това не е едната драма на ПП-ДБ. Или пък другата групировка финансова, дали пък една фирма няма да застане като посредник на вноса на петрол в „Лукойл“ след дерогацията“,” коментира Йорданов.

„Как най-вероятно танкерите, които ще внасят азерския петрол или казахстанския вече са готови и са свързани с тази фирма и дали заради това не е цялата битка и правят на маймуни целия парламент, а вас ви карат да повтаряте „Русия, подкрепяме Путин, финансираме му войната“, добави още Тошко Йорданов.

„Бойко Борисов, който пред вас се закле, че щял да си подаде оставката, ако ГЕРБ мръдне назад – те мръднаха, изтеглиха го“, каза Тошко Йорданов.

Според него оставката на Борисов ще е като лидер на ГЕРБ и по думите му „ще ги остави сиротни“.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Борисов: ГЕРБ не иска да събори правителството, това е пълна глупост

Подобни статии

Back to top button