БългарияНа ФокусПоследни новини

Тошко Йорданов: Николай Денков е мъжка секретарка на Делян Пеевски

Председателят на ПГ на „Има такъв народ“ нарече премиерът на България „придатък“ и „мъжка секретарка“ на депутата от ДПС Делян Пеевски. Той получи забележка за думите си от председателят на НС Росен Желязков, който заяви, че Йорданов трябва да бъде отстранен от заседанието, но засега получава само предупреждение.

Доволен съм от вчерашния ден и това, което се случи, защото над сто човека на тази среща видяха кой командва коалицията, коментира от парламентарната трибуна Йорданов. Според него всъщност няма коалиция, има еднолично управление на Делян Пеевски. „Всички останали са придатъци, а най-жалкият придатък е тоя, дето преди малко избяга от залата, мъжката секретарка на Делян Пеевски, Николай Денков, дето му викат академик. Той е академик по секретарство“, каза Йорданов.

Дискусията в парламента бе по повод сключеното споразумение между Денков, депутатите и представители на МС и протестиращите от сектор енергетика.

Самото споразумение показва безкрайно ясно едно единствено нещо – миньорите и енергетиците бяха излъгани, коментира Йорданов. Според него синдикалните им лидери от Конфедерацията на независимите синдикати в България са ги предали, а Конфедерацията на труда „Подкрепа“ са се държали мъжки.

По думите му нито една от шестте точки на протестиращите я няма в споразумението.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Бойко Борисов: Делян Пеевски водеше преговорите и ги доведе до успешен край

Подобни статии

Back to top button