BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Това са зодиите, на които понякога просто не им върви в живота

Понякога каквото и да правим, просто не ни върви. Но според астролози това всъщност може да бъде свързано с датата ни на раждане и зодиакалния ни знак. Ето кои са зодиите, на които никак не им върви.

 

Овен
Темпераментните представители на огнената стихия не мислят за живота си без борба и препятствия, затова избират най-недостъпните хора. Овните са сигурни, че техният естествен чар ще разтопи сърцето на любимия човек, но всеки път се провалят.

 

Подчинените на Марс са искрено объркани как човек може да откаже такива прекрасни хора като тях. Самочувствието обаче не решава проблема и Овенът е изправен пред несподелена любов.

Тайните за красота на турските актриси

Телец
Телците приличат на капризни деца, които искат да се сдобият с любимата си играчка на всяка цена, когато са влюбени. Те избират постоянство и инат като основно оръжие, но не всички хора обичат натрапчивите личности.

 

Ако целта стане непостижима, представителите на земния знак бързо се отказват, след което възстановяват спокойствието за дълго време. Телците са естествено моногамни, затова се опитват да изберат единствения партньор за цял живот.

 

Рак
Ракът се смята за най-влюбчивия в целия зодиакален кръг, поради което несподелените чувства често го карат да страда. Ракът не се увлича от конкретен човек, а по измислен начин. След среща и кратко общуване, Раците бързо се разочароват от избрания, защото мечтите не съвпадат с реалността.

 

Колкото и да е странно, Ракът не е разстроен – до известна степен психичните мъки го правят щастлив. Във взаимоотношенията представителите на водната стихия на първо място не поставят човек, а собствените си емоции.

 

Скорпион
Мощната енергия и вътрешната харизма не гарантират взаимна любов. Скорпионите често се оказват в счупено корито, въпреки очарованието и привлекателността си.

 

Астролозите смятат прекомерния натиск от Скорпион за причината за несподелената любов, тъй като не всеки може да издържи на такава атака. След като получат отказ, представителите на водния знак стават агресивни, което още повече плаши и отблъсква избраника. Скорпионите трябва да се научат да губят и да спират навреме, така че един ден да не останат сами.

Това са най-злобните зодии

Стрелец
Представителите на огнения знак остават по детски наивни хора до своята почтена възраст, следователно те вярват във вечната любов от пръв поглед. Под въздействието на емоциите Стрелецът става чувствен и романтичен. Стрелците харесват интензивността на страстите, така че с радост ще преживеят няколко периода на силни емоции.

 

Когато ухажването приключи, Стрелецът е готов да тръгне в търсене на нов любовен обект. Ежедневието предизвикват смъртни мъки върху представителите на стихията на огъня, така че е по-лесно да страдат малко от несподелена любов, отколкото да стигнат чак до края.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

Риба
За представителите на водния знак любовта е основният смисъл на живота. Страхът от самотата тласка Рибите в обятията на напълно неподходящи хора и всеки подобен експеримент завършва с неуспех. Подобно на Раците, подопечните на Нептун се влюбват в измисления образ, без да забелязват недостатъците на партньора.

 

Когато розовите очила се разбият в суровата действителност, възвишените чувства се заменят със страдание. Астролозите препоръчват Рибите да не се втурват в обятията на първия срещнат човек, тогава ще има много по-малко разочарование. Комуникацията с приятели и семейство ви спасява от самота, а не крехките мечти.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

12 силни притчи за всяка една от зодиите

Подобни статии

Back to top button