Последни новинихороскоп

Вълнуващ понеделник за една от зодиите, за друга – глад за новости

Хороскоп за 29 юли 2019г. 

Овен

Този понеделник ще изпитате силно желание да разнообразите обстановката около вас. Гладът ви за новости е голям, затова най-добре първо преценете, какво точно искате и после посетете някой магазин. Днес има вероятност желанията ви да се сбъдват сравнително лесно, тъй като ще сте наясно какво искате и ще бъдете мотивирани да го постигнете. Може да получите подкрепа от член на семейството – емоционална или финансова. Ако любимият ви човек има нужда от повече внимание, не го/я разочаровайте.

Телец

Този понеделник се отнасяйте към другите, така както вие бихте искали те да се отнасят към вас. Самочувствието ви ще е на ниво, но не пропускайте да проявите уважение към останалите. Днес ще се стремите най-вече към сигурност и стабилност – ще ви липсва особено желание за експерименти и рискови начинания. И все пак е напълно възможно точно през днешния ден да ви сполети нещо неочаквано. Едва ли вие ще бъдете инициатори обаче – по-скоро любимият човек ще ви поднесе изненада или до вас ще достигнат новини, които ще ви сварят неподготвени.

Близнаци

Този понеделник бъдете преди всичко рационални, а не емоционални. Използвайте случая, за да уредите едни по-сложни отношения между вас и ваши близки. Не се подавайте на емоциите в никакъв случай. Днес логичното мислене няма да ви се удава особено, така че се опитайте да вярвате повече на усещанията си и да разчитате на интуицията си. Възможни са непредвидени събития във финансовата област – например, да получите пари, без изобщо да сте очаквали, или да се появи непредвиден разход.

Рак

Този понеделник направете някого щастлив. Не е задължително да има повод. Дори жестът ви да е малък ще подарите много радост и щастие. Днес е възможно да изпитвате някакво безпокойство, дори да си давате вид, че всичко е наред. Ако не успявате да овладеете емоциите си, споделете с близък човек как се чувствате – ще ви олекне поне малко. Денят е чудесен за творчески занимания и изяви.

Лъв

Този понеделник се отнасяйте към другите, така както вие бихте искали те да се отнасят към вас. Самочувствието ви ще е на ниво, което не е здравословно за отношенията ви с околните, а и за вас самите. Днес и най-малкото нещо може да ви разстрои или да ви ядоса. Не е нужно да бягате от чувствата си, защото на сърцето си не може да заповядвате, но се опитайте да не си го изкарвате на най-близките си хора. Може да научите добри новини във връзка с финансов въпрос.

Дева

Този понеделник не търсете вината за всичко у себе си. Сега е много важно да се сте скромни, но все пак не преминавайте границите. Днес ключът за успех ще бъде скрит в искреното общуване – не с повърхностни разговори, а със споделяне на истинските ви чувства и желания. Колкото повече сте себе си, толкова по-добре. В работата усилията и старанието ви ще дадат добри резултати.

Везни

Този понеделник ви очаква приятна изненада от страна на ваш приятел. Намерете време да си подарите един ден на истинско празнуване на отношенията ви. Днес по-добре не се надявайте на спокойствие и на обичайни неща – събитията в днешния ден ще ви развълнуват, а не е изключено да изпитате и известно напрежение. Ако сте обвързани, ще има шанс да внесете тръпка и разнообразие във връзката си, а, ако не сте – може да ви споходят нови любовни трепети.

Скорпион

Този понеделник може да си позволите малко повече свобода и волност в работата. Не се колебайте да търсите съвети и опит от странични места. Днес чувствата ви ще бъдат доста сложни и объркани, а хармонията с околните – по-трудно постижима. Ако сте избягвали някаква истина – за себе си или за връзката си – днес ще трябва да се изправите срещу нея и да я приемете. Не водете важни разговори – голям е рискът да се стигне до ожесточен спор или да се натоварите психически.

Стрелец

Този понеделник денят предполага сериозни разговори и спорове. Помислете добре дали изобщо ви е нужно това и какво бихте спечелили. Днешният ден ще бъде благоприятен за вас, що се отнася до работата и бизнесначинанията. Стане ли въпрос за чувства и отношения обаче, има вероятност да реагирате по-крайно. Мислене няма да бъде силната ви страна през днешния ден, така не разчитайте на логиката.

Козирог 

Днес ще ви се наложи да преговаряте с някого, който не е от листата на любимите ви хора. Приемете случващото се, като предизвикателство, през което трябва да преминете достойно.  Днес няма да бъде излишно, ако проявявате малко повече съчувствие към околните. Ако не одобрявате нечие поведение, не бързайте да съдите човека, а се опитайте да се поставите на негово място. Имате ли нужда от помощ, помолете, вместо да изисквате – така има по-голяма вероятност да я получите.

Водолей

Този понеделник активността ви ще е на ниво. Ако сте творец не пропускайте момента, за да добавите поредния шедьовър в своето изкуство. Ако трябва отложете, предварително уговорена среща. Ако днес сте на вълна промени, знайте, че сте на прав път, особено ако тези промени имат за цел да ви накарат да се почувствате по-добре или да живеете по-здравословно. Много от вас ще имате желание за забавления и едва ли ще се вълнувате кой знае колко за служебните си дела.

Риби

Много е лесно да се скараш с някого и днес ще имате не малко поводи за това. Опитайте се да надминете себе си и да подложите на изпитание търпението си. Днес не потискайте порива да правите това, което обичате, като се оправдавате с липса на време или излагате някакви практични доводи. Ще се почувствате чудесно, а и, ако сте вдъхновени, резултатите ви ще бъдат по-добри и ще използвате въображението си по-активно.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

Почти 23 години без баба Ванга! Какво предрече тя и какво се сбъдна?

Подобни статии

Back to top button