БългарияНа ФокусПоследни новини

Велико Минков: Отношението на Габриела се промени след намесата на майка й

Депутатът от ПП Велико Минков заяви в свое интервю, че се е подготвял да живее заедно с Габриела Славова, когато майка й се е намесила и е започнала битката за бащинство на сина му.

Славова и майка й Красимира Трифонова са обвинени за убийството на Пейо Пеев, който също е водил спор за родителските права на детето си. 

Минков бе задържан, тъй-като се е опитвал да направи тест за бащинство на другото дете на Славова, но процесът се е бил забавил.

Той сподели, че е виждал само веднъж и отдалече детето, за чието бащинство претендира, но приятелки на Габриела му изпращали снимки на бебето. Според Минков то много прилича на него. Към момента няма контакт с родителите на Пейо Пеев, при които е детето, тъй като социалните са ги посъветвали да не го правят.

„Имам им доверие. Познаваме се от септември месец с тях. С майката на Пейо сме поддържали комуникация. През четирите месеца, в които се познавах с Пейо, съм си комуникирал повече с него, отколкото със собствената си сестра. Това, което говори Красимира, са фантасмагории и измишльотини, за отношенията им. Знам го лично от Пейо“, каза Велико Минков по БТВ.

„Те двете с дъщеря ѝ гледат на нас като на биологичен материал, а не като на бащи, които трябва да имат роля в живота на децата си“, допълни още той.

„До средата на бременността такова отношение от Габриела не е имало, то се промени след намесата на майка ѝ. Това, че съм искал да направи аборт, е лъжа. За мен се подготвяше стая в дома им, в която да живея. През първата година щяхме да бъдем в нейния апартамент, а след това щяхме да се преместим в къщата, която строя“, заяви Велико Минков.

„В последните седмици, преди да се разделим, разбрах, че Красимира е подготвяла всъщност втора детска стая“, допълни още той.

Минков очаква да се направи ДНК тест и след резултатите от него да бъде вписан в акта за раждане на детето като негов баща.

Той е направил апел от „Социално подпомагане“ да не бъде лишаван от контактите му с детето.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Тренд: ГЕРБ – 24.8%, ППДБ -17.8%, Възраждане – 14.6%

Подобни статии

Back to top button