Венета Райкова преди 27 години – ще я познаете ли?
Венета Райкова

Венета Райкова преди 27 години – ще я познаете ли?

Телевизионната водеща Венета Райкова, която вече е и автор на няколко книги, вчера изненада последователите си в Инстаграм със стар кадър от началото на кариерата си в телевизията, пише Dir.bg.

 

Фотографията е по повод рождения ден на БНТ и до нея Райкова е написала:

 

„Днес БНТ празнува 60 години! Честита да ни е телевизията – Майка! Ето ме и мен в студиото на БНТ през лятото на 1992 г., там където започна моята телевизионна кариера!“

 

По това време Венета трябва да е била едва на 18 години. Косата ѝ не е руса, както сме свикнали да я виждаме, а облеклото ѝ е доста строго и премерено – тъмно поло и червено сако – доста по-различен тоалет от дълбоките деколтета и предизвикателни рокли, в които публиката я вижда през последните две десетилетия на екран.

 

Венета Райкова
Венета Райкова

 

Понастоящем Венета Райкова е водеща на тв предаването „Папараци“, а наскоро тя сподели, че е много горда, тъй като синът ѝ – Патрик, който е едва на 10 години, е написал първата си книга.

 

ТВ звездата бе омъжена за Тихомир – познат от участието си в риалити формата „Биг Брадър“, в продължение на 13 години. Двамата се разделиха през 2018 г., но поддържат добри отношения и си поделят грижите по сина им Патрик.

За още интересни материали вижте секцията ни ЛЮБОПИТНО
А, ако статията ви е харесала ни последвайте и във Фейсбук – Bulletin.bg