Лейди Гага каза истината за Брадли Купър

Лейди Гага каза истината за Брадли Купър

Макар от премиерата на „Роди се звезда“ вече да измина повече от година, Лейди Гага продължава да се изправя пред въпроси относно слуховете за интимна връзка между нея и екранния ѝ партньор Брадли Купър.

 

Безспорно холивудската 2019-та година ще остане белязана от разпалените дебати за предполагаемия романс между двамата. Но независимо колко бе казано и изписано по темата, нито певицата, нито актьорът задоволиха хорското любопитство и не направиха официално изявление по темата. Поне досега…

 

В последното си интервю за сп. „Elle“, Лейди Гага коментира пред Опра Уинфри слуховете за взаимоотношенията им с Купър. Бившата тв водеща попита звездата как се чувства след твърденията, че е разбила семейството на руския модел Ирина Шейк.

 

Тя сподели с изпълнителката, че е прекарала известно време с Брадли, докато той се е грижел за 2-годишната си дъщеря – Леа. През това време те са обсъждали ситуацията.

 

„Той каза, че ако мълвата беше истина, вината му никога не би му позволила да те погледне в очите, седейки до теб на пианото“, каза Опра, визирайки прословутото им изпълнение на песента „Shallow“ на церемонията по връчването на филмовите награди „Оскар“.

 

„Честно казано мисля, че пресата е глупава. Ние създадохме любовна история и за мен, като певица и актриса, беше важно хората да повярват, че сме влюбени. Искахме публиката на Оскарите да усети тази обич, тя да мине през обектива на камерата и да достигне до всеки един телевизор, предаващ церемонията. Работихме много над това, при това с дни. Всичко бе заучено представление – всеки поглед и жест бяха репетирани и планирани“, заяви блондинката.

 

И ето, че най-после истината излезе в прав текст, без повече догадки. Очевидно раздялата на звездите с техните партньори, случило се след излизането на продукцията, е било просто съвпадение, защото така и не се намери доказателство, което да ни убеди в противното.

За още интересни материали вижте секцията ни ЛЮБОПИТНО
А, ако статията ви е харесала ни последвайте и във Фейсбук – Bulletin.bg