Последни новинихороскоп

За една от зодиите ценен подарък, за друга – ценен урок

Хороскоп за 15 юли 2019 г. 

Овен

Днешният ден, може да се окаже за вас по неочаквано ценен. Да ви спаси от цялата объркана ситуация, ще успее някой, чиито услуги сте поискали предварително. Днес ще имате възможност да се отпуснете и да прекарате малко повече време вкъщи. Ако обаче търсите нова любов или авантюра, изобщо не се заседявайте – отидете на парти или някъде другаде, където ще се запознаете с хора – има шанс да омаяте някого с чара си.

Телец

Днешния ден трябва да прекарате в компанията на един, но много близък човек. Може малко да ви омръзне, но все пак чувството ще бъде по-скоро приятно. Днес ще се чувствате чудесно в компания, така че независимо дали сте вкъщи, или навън, гледайте да бъдете сред повече хора. Ако някой поиска да се запознае с вас, не го игнорирайте, тъй като от тази среща може да излезе нещо интересно.

Близнаци

Добре ще е днешния ден да посветите на приятни домашни занимания, като украсяване на дома, разместване на мебелите и изобщо, каквото ви подскаже фантазията. Днес може много бързо да мените настроението си – в един момент да сте жизнерадостни, а в следващия да искате да останете сами. Чувствата ще бъдат водещи в днешния ден, така че не търсете логични обяснения за състоянието си и избягвайте да мислите прекалено много – само ще ви заболи глава.

Рак

Този понеделник трябва да сте предпазливи. Днес не потискайте желанието да правите това, което ви идва отвътре, с оправдания, че нямате време, няма с кого, не ви се занимава, имате много работа и други подобни. Не се лишавайте от удоволствия – задачи винаги ще има. Възможно е да сте особено раними и чувствителни в днешния ден, така че ще имате нужда от подкрепата на близките ви хора.

Лъв

Добре е днешният ден да посветите на домакинска работа, а такава има със сигурност. Не проявявайте инициатива – подобни неща, сега ще бъдат пресечени по жесток начин. Днес ще бъдете настроени за приключения. Любовта ще се носи във въздуха – необързаните може да изпитат нови любовни трепети, а обвързаните ще имат шанс да разнообразят отношенията си и да направят нещо вълнуващо заедно с човека до себе си.

Дева

Днешния ден ще бъде тих, спокоен и достатъчно продуктивен, ако разбира се заставите да направите нещо, а  това може да се окаже не толкова просто. Днес се грижете повече за себе си, особено ако нямате навика да го правите. В случай че някой ваш близък има нужда от подкрепата ви, опитайте се да го разберете и да му съчувствате, вместо да му давате наставления как трябва да постъпи. Възможно е да имате неочаквана среща с човек от миналото си.

Везни

Този понеделник сутринта може да не намерите розовите си очила и света ще ви изглежда в сиви тонове. Но не всичко в живота ни радва и за това, понякога ни е необходима  почивка. Ако днес прекарате известно време в приятна компания, ще се почувствате оживени и дори вдъхновени – няма значение дали компанията е на любимия човек, или на приятели. Започнете ли нов флирт в днешния ден, по всяка вероятност отношенията ви с въпросния човек ще бъдат много интересни и вълнуващи.

Скорпион

Този понеделник вашето мнение ще се мени час по час, за това преди да вземете решение, трябва да помислите много, а най-добре е да потърсите ценен съвет от друг. Днес някои от вас може да се чувстват раздвоени между нещо от миналото и надеждите си за бъдещето. Нормално е да изпитвате известна носталгия, но не позволявайте на миналото да саботира бъдещето ви – очакват ви нови възможности и по-приятни преживявания.

Стрелец

Този понеделник  около вас ще има много промени, които няма  да ви засегнат, освен ако самите вие не пожелаете. Може би е време да промените посоката. Днес би било добре да обърнете малко повече внимание на дома си и на близките си хора, особено ако през последните дни сте били на път или сте били заети с нещо интересно, което е поглъщало цялото ви време. Забавленията и приключенията са нещо чудесно, но не забравяйте да си давате и почивка.

Козирог

Открехнете завесата, отделяща ви от околния свят. Това ще ви помогне да разберете другите, а пък и те да ви разберат. Днес не пренебрегвайте близките си хора, особено ако някой от тях ви показва, че има нужда от вашето внимание и грижи, а е ценен за вас. Колкото повече се опитвате да се поставяте на мястото на другите, толкова по-приятен ще бъде денят ви.

Водолей 

Този понеделник някой може да се опита да ви манипулира незабелязано. Реагирайте на всеки сигнал на интуицията ви и пазете своя ценен разсъдък. Днес може и да не сте така активни, както в изминалите дни, но затова ще може да прекарате един спокоен ден, в който да имате повече време за себе си. Ако ви се удаде шанс да се видите с приятел или да посетите някакво събитие, не отказвайте – ще бъде интересно.

Риби

Този понеделник творческият ви потенциал ще е ценен и ще нарасне до такава степен, че просто ще ви преизпълни.  Оценете всичко и не го хвърляйте напразно в бездействие. Днес не е удачно да се захващате със задача, която изисква много енергия, а също така и с нови неща – по-добре пестете силите си и отложете реализирането на плановете си за следващата седмица. Денят е много подходящ да отделите малко повече време за себе си и да правите това, което душа ви иска.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

11 невероятни представители на зодията Близнаци

Подобни статии

Back to top button