Любопитно

Запознайте се с трите зодии, които НЕ ВЯРВАТ в любовта

Всички сме заобиколени от хора, които ни обичат – родители, приятели, половинки. Колкото и учудващо да звучи обаче, някои от тях не вярват в любовта, или поне не в романтичната. Колкото и да твърдят, че ви обичат, тайничко може би не изпитват същото като вас. Ето ги и трите зодии, които не вярват в любовта:

Близнаци

Любовта за вас е предизвикателство, с което се борите цял живот. Имате добри намерения, търсите човека, който ще ви направи щастливи за цял живот, но някъде по пътя към целта допускате грешки. Вината не винаги е във вас, трябва да разберете това и да спрете да се обвинявате. Всеки греши и това не бива да тежи на съвестта ви. Най-голямото ви разочарование идва от най-сериозната ви връзка досега. Преживели сте раздялата тежко и сте затворили сърцето си за хората, които наистина искат да ви обичат. Оставете горчилката в миналото и бъдете щастливи и отворени към света. Защото любовта идва, когато повярваш в нея.

Везни
Няма по-голямо изпитание от това да обичаш и да не получаваш обич в замяна. Несподелената любов е това, което винаги ви е тежало и продължава да ви разочарова. Много сте влюбчиви и лесно се привързвате към хората. Това ги кара малко да отстъпват крачка назад, защото сте директни и чувствата при вас се развиват много бързо. Трябва да се научите да забавяте топката, да не сте толкова открити и да усетите, че и другият има чувства, преди да решите, че това е човекът за вас. Вие имате много качества, които ви правят идеалната половинка. Просто трябва да откриете перфектния човек за вас.

Козирог
Не вярвате в любовта и това е! Цял живот сте били оптимисти, вярвали сте, че ще срещнете правилния човек и винаги сте оставали разочаровани по един или друг начин. Непрекъснато си повтаряте, че трябва да вярвате, но търпението ви започва да се изчерпва. Предавани сте, лъгани сте и не виждате как на света може да съществува спокойна и щастлива любов, без проблеми и купища предизвикателства. Затворили сте се в себе си и не допускате никой до сърцето си. Тази стратегия няма да ви помогне, а вие не искате да бъдете самотници. Отпуснете се и просто започнете да изпитвате и проверявате хората повече, преди да им дадете най-ценното си.

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Тези четири зодии просто са създадени за дълга връзка

Подобни статии

Back to top button