ЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Жените с кои зодии имат най-труден характер

1. Скорпион  

„Ауу, ама ти си скорпион, ужас!“ Това е редовната реакция на човека отсреща, когато узнае зодията ви. Характерно както за мъжете, така и за жените Скорпиони е, че винаги искат да са номер едно и нищо не може да ги спре. За тях целта оправдава средствата и съответно я постигат с цената на всичко. Това е една от неприятните черти на техния характер, която често се проявява. На моменти са агресивни и крайно непреклонни, борейки се за желаното. Въпреки това, монетата има и друга страна – ако искат, могат да бъдат особено дружелюбни и мили.

2. Лъв 

Каквото и да си въобразява мъжът, жената Лъв е доминиращата половинка във всяка връзка. Властна и прекрасна, тя не прекланя глава пред никого и за нищо, но изискава постоянно. Ако някой по някаква причина реши да я контрира, има опасност да влезе в смъртоносна схватка, застрашаваща отношенията им. Крахът настъпва, когато се влюбят жена и мъж, представители на този знак – горките съседи.

3. Телец  

Ако някой иска да си има вкъщи малък деспот, жената Телец е идеалният избор. Мъжът, който се влюби в представителка на този знак, в началото изобщо няма да усети какво му се стоварва на главата. Причината за това е, че те обикновено имат приятно чувство за хумор, готвят чудесно, любознателни са и са богини в леглото. Жената Телец е умна, но тираничният ѝ нрав плавно излиза на преден план.

4. Близнаци 

Дамите близнаци по принцип имат приятен характер и с тях можеш да се разбереш. В повечето от тях обаче се крие още една личност и именно тя може да доведе своите близки до лудост. Това често се проявява под формата на истерични пристъпи на ревност, отчаяние и обсебване.

5. Козирог  

Жената Козирог е близка до жената Скорпион – постоянно иска да има влияние и власт. Тя никога няма да избухне в сълзи или да се отдаде на някакви емоции. По-вероятно е тя да доведе мъжа си до плач с безкрайните си претенции, амбиции и егоизъм.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ХОРОСКОП: Пазете се от зли очи, ще ви завиди днес

Подобни статии

Back to top button