BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Жоро Игнатов отказа да рекламира игрални зали, хазарт и фирми за бързи кредити

Популярният водещ на предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия Жоро Игнатов написа в своя профил във Фейсбук, че отново е отказал да рекламира верига игрални зали. Той подчерта, че отказва да рекламира хазарт и лихварство на всяка цена, поради принципите си.

„За пореден път отказах да стана рекламно лице на верига игрални зали. Категорично отказах да рекламирам и фирма за бързи кредити. Предложенията бяха примамливи, но НИКОГА не бих популяризирал хазарт и лихварство, дори да ме посипят със златен прашец. Принципите са ми по-скъпи!“, написа Игнатов.

Десетки хиляди души се втурнаха да похвалят водещия в социалните мрежи, доволни от позицията му против масовата реклама на хазарт и кредити.

„Респект, Жоро! Хазартът и лихварството са равносилни на продажбата на наркотици и мародерството. Това, че са позволени от закона, не ги прави по-малко престъпни от гледна точка на човешкия морал. Поздравления за достойната гражданска позиция!“, пише в най-харесвания коментар.

В коментарите Игнатов пояснява, че ежедневно получава предложения и да поздравява някого за личен празник срещу заплащане, което също отказва.

„Ежедневно получавам молби да поздравя някого за личен празник, срещу заплащане. Не съм фолк певица, за да си ме поръчват. Персонално поздравявам единствено хора, които познавам и уважавам, при това безплатно и от сърце“, пише той в коментар към публикацията.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Живко Коцев: В МВР има сигнали срещу президентството

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button