БългарияПоследни новини

11 месеца МВР не може да открие мъж, отвлякъл дъщеря си

От 11 месеца МВР не може да открие 8-годишната Мария Седмакова, която през август м.г. беше отвлечена от собствения й баща – хирурга Христо Седмаков, пише Дир.бг.

За последно момиченцето и мъжът са били забелязани в Родопите, но следите им отново се губят. Това съобщи майката на малката Мария – Даниела Седмакова, която от две години се бори да си върне детето. 

Тя призова, ако някой види съпруга й и дъщеря й веднага да подаде сигнал в полицията.

„Има информация, че постоянно са в движение и обикалят малките населени места. С тях има жена, предполагам, майка му Лиляна (Лили) Кръстева-Седмакова“, пише Даниела Седмакова.

Жената се опасява, че бащата е успял да изведе детето в чужбина, въпреки че няма информация двамата да са напускали България.

Мария Седмакова е на 8 г., висока над 130 см, с тъмна коса и тъмно кафяви очи. Говори английски свободно и български език с акцент. 40-годишният Христо Седмаков е с късо подстригана коса и сини очи. 

„Христо е нестабилен и непредвидим. Неговите действия са срещу интересите на детето и осигуряването на сигурна среда за отглеждане. Той се води единствено от неговите интереси и желанието му да нарани мен, майката“, споделя Даниела Седмакова.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за момиченцето и бащата, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на телефони 112, 02/9827119, 02/9827166 или в най близкото поделение на МВР.

Майката на момиченцето е на мнение, че детето е отвлечено от баща си, за да не може да бъде изпълнено решението на съда, а именно – попечителството над Мария да бъде дадено на майка й.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button