You are currently viewing 4 съвета, в които ДЕВИТЕ задължително трябва да прочетат

4 съвета, в които ДЕВИТЕ задължително трябва да прочетат

Животът на Девите често е труден, а – нека да си го признаем – в много от случаите те сами го правят такъв. Тези 4 съвета ще им помогнат да направят света малко по-розов, отколкото всъщност е:

 

1. Рискувайте повече
Жените от зодия Дева обичат зоната си на комфорт, пише Actualno.com. Веднъж намерят ли я, те имат склонност да влизат в един единствен коловиз. За да са по-щастливи и да се развиват повече и по-бързо, те трябва да поемат повече рискове. Не бива да се страхуват от новото.

 

2. Обичайте хората и със недостатъците им, не се опитвайте да ги променяте
Във вашето съзнание всичко трябва да е перфектно. Намирате лесно недостатъци дори в най-близките си хора. Въпреки това сте склонни да направите компромис и да пренебрегнете минусите на любимите си. Опитайте се да промените тази своя нагласа и приемайте недостатъците като едно от нещата, които правят хората уникални.

 

3. Поставяйте си по-реалистични цели
Короната на перфекциониста е тежка. Тя често означава поставяне на високи цели и преследването им. Понякога обаче, в желанието си да блеснете, вие не преценявате добре възможностите си. Отстъпете крачка назад, поемете си въздух и не прибързвайте.

 

4. Превръщайте дефекта в ефект
Обичате нещата да се случват, да се подреждат перфектно и всичко да върви в определен ред. Истината е обаче, че понякога най-големите възможности се раждат в най-неподходящите и изненадващи моменти.

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО