Любопитно

Изненади, подаръци и обрати: Ето какво ни очаква през всеки месец на 2022 г. според звездите

Всеки месец има своя уникална енергия, така че е важно да знаете кой от тях ще бъде благоприятен и в кой трябва да се оглеждате и в двете посоки, за да се пазите от лъжи и измами.

 

2022 година няма да бъде лесна, но ще бъде благоприятна за много от нас. Това е годината на Тигъра, така че трябва да се стремите да не натрупвате нерешени проблеми, дела и задачи. Това е характерно за всеки от следващите дванадесет месеца.

 

Ето какво да очаквате от предстоящите 12 месеца:

 

Януари

Януари се счита за труден период, но способността да планирате правилно и да приоритизирате нещата ще ви помогне да преодолеете трудностите през първия месец на 2022 г. Правете онези неща, които са най-актуални, и тогава всичко ще бъде наред.

 

Февруари

Астролозите наричат втория месец от годината повратен. През този период трябва да се случат много интересни, важни и необичайни неща. Опитайте се да бъдете по-внимателни към детайлите и да не се обезкуражавате, ако нещо се обърка, защото за такива периоди се казва, че всичко, което се случва, винаги е за добро.

 

Март

Астролозите казват, че това ще бъде най-благоприятният месец в годината. Що се отнася до неговата енергия, тя ще бъде благоприятна за любовни приключения, прекарване на време със семейството и приятелите, създаване на нови познанства.

 

Април

Това е времето, когато можете да отидете на почивка, да промените средата си, да потърсите нови начини за забавление, хобита, работа. Април ще даде основните насоки за това кое е най-доброто за нас и от какво си струва да се отървем възможно най-скоро.

 

Май

Май също ще бъде време на прозрения. Вселената ще засили вярата ни в себе си и ще изостри интуицията ни. Ако имате проблеми, по-вероятно е те да бъдат разрешени или да разберете как можете да се отървете от тях в бъдеще.

 

Юни

Юнските дела могат да бъдат в застой поради неприятни инциденти. От всичките дванадесет месеца юни е най-непредвидимият. Везните могат да се накланят на всяка страна.

 

Юли

Това ще бъде идеален период за духовни търсения, общуване с нови хора, както и опити за намиране на любов и приятелство. Възможно е именно през този период да срещнете човек, който силно ще ви вдъхнови.

 

Август

Августовската енергия ни насочва към приключения, но в годината на Тигъра през август е по-добре да не рискуваме и да не се впускаме в приключения. Това е идеалното време за интелектуален и умерен физически труд, работа в офиса.

 

Септември

Тигърът ще направи първия месец на есента много важен момент. Този месец се очаква отново да се изправим пред дилеми. Шестото чувство ще ни помогне да направим избор в трудна ситуация, както и подкрепата на роднини и приятели.

 

Октомври

Експертите наричат втория месец на есента най-тихият и премерен месец на 2022 г. Тигърът ще ни помогне да възстановим силата и емоционалния фон. Почивката, заобиколена от роднини, ще бъде много полезна.

 

Ноември

През ноември ни очакват шеметни събития в личния живот на всеки човек. Възможно е човечеството да напредне в борбата с коронавирусната инфекция.

 

Декември

Последният месец от годината ще бъде неутрален. Тигърът напълно ще загуби желанието си да влияе на живота ни. Трябва да се отбележи, че онези хора, които са развили зле кармата си през годината, ще платят за грешките си през декември.

 

Източник: Edna.bg

 

Тези три зодии ще имат вечно пълни джобове през 2022 г.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button